Nyugtalanító jelenséget figyeltek meg a növényeknél a tudósok: rosszat jelez

Először készült ennyire átfogó kutatás a növények kihalásáról, mely az eredmények szerint ötszázszor gyorsabban zajlik, mint akkor, ha ember nélkül történne.

2019. június 12. 12:35

A cikk folytatása...Friss hírek
Le sem vesszük majd: Visszatér a 70-es évek legmenőbb kiegészítője Már alig vártuk!
Szenvedélyes éjszakára vágysz? Próbáld ki ezt a 3 szexjátékot, és felejthetetlen élményben lesz részed! Most a hangsúly az előjátékon van.
Ismét egy bizarr bikini-trend, amit senki sem kért - fotók
48 órás szadomazo szexbe halt bele az asszony a nászúton - 18+ Saját, újdonsült felesége megölésével vádolnak egy férfit, miután eldurvult a nászéjszaka. Nyolc nappal a boldogító igen kimondása után, bélátfúródás következtében hunyt el egy 49 éves nő. A hatóságok szerint a halálát egy 48 órás szadomazo szexmaraton okozta, mely során férjével megünnepelték, hogy egybekeltek.
Több mint 1000 éve áshatták a bükki Léleklyukat: titokzatos járat a nemzeti parkban Az ember alkotta barlang Latorpusztán található.
XY elárulta, hogy ... - Videó Őszinte beszélgetés a Varga Viktorral.

Top hírek:
Kilencen egy gumicsónakban: ilyenek voltak a hetvenes évekbeli nyári úttörőtáborok Régi fotókat gyűjtöttünk az egykori úttörőtáborokról.
Már ekkora a babapocak - A Barátok közt volt főszereplője második gyerekének örülhet Németh Kristóf a nászútján tudta meg, hogy felesége babát vár.
Adele rengeteget fogyott - A duci énekesnőre a válása után rá sem ismerni Adele-nek jót tett a fogyás: nagyon csinos lett az aranytorkú énekesnő.
A 8 legszebb régi malom a Balaton környékén: van, amelyik máig működik Ezeréves vízimalmot és villamos energiát termelő malmot is mutatunk.
Hizlaló, egészségtelen fogás lesz a vége, ha így készíted a salátát: ezekre nagyon figyelni kell Ha fogyókúrázol, ezeket az összetevőket ne tedd a salátára!
Ilyen babanevet válassz a csillagjegyed alapján Gondolkodtál már a leendő bébid nevén? A csillagok beszállnak kicsit a brainstormingolásba!