Összecsaptak a rendőrök a tüntetőkkel Hongkongban

Összecsaptak a rendőrök a tüntetőkkel Hongkongban, miután az új kiadatási törvény tervezete ellen tiltakozók többször nekinyomultak a kordonoknak, melyek mögött rendőrsorfal állt fel a kormányzati épületek védelmére - írta szerdán a South China Morning Post (SCMP) hongkongi lap

2019. június 12. 12:52

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A kínai pártmédia szerint külföldi erők igyekeznek káoszt teremteni Hongkongban A hétvégén egymillióan tüntethettek a különleges közigazgatási státust élvező városban.

Több százezren tiltakoztak Hongkongban az új kiadatási törvénytervezet ellen Ez volt a városállam történetének egyik legnagyobb tüntetése. Az új törvény lehetőséget adna arra, hogy Kínának adjanak ki szökevényeket.
A szervezők szerint több mint 1 millióan tüntettek Hongkongban Egy törvényjavaslat ellen tüntettek, ami lehetővé tenné, hogy Hongkong kiadjon szökevényeket Kínának. Egy csoport ellen paprikasprét is bevetettek.

Hongkongban jelenhet meg előszőr a robotizált bútor Az IKEA új bútorait azok számára fejlesztik, akik kis helyen élnek.
Kereskedelmi háború: "elkeveredett" szállítmányok miatt esett világcégnek Kína A FedEx eltérítette a Huawei csomagjait, amelyek így az USA-ban landoltak Szingapúr, Vietnam és Hongkong helyett.
Több mint 2000 ember vonult fel Hongkongban a Tienanmen téri mészárlásra emlékezve Június 4-én lesz 30 éve, hogy több ezer embert lemészárolt a kommunista rezsim.
Itt az első igazi hatása a Huawei-bojkottnak? [frissítve] Az amerikai kormányzat által meghozott intézkedések hatályának elhúzódására számít a Huawei értesült a South China Morning Post. A hongkongi napilap úgy tudja, a kínai vállalat a gyártókapacitás csö...