Kásler helyét veheti át a visszatérő Lázár?

Politikusi öngyilkosság vagy ügyes taktikai húzás lenne, ha Lázár János visszatérne a politika első vonalába? A kérdés annak nyomán merül fel, hogy több forrás szerint a volt kancelláriaminiszter lehet Kásler Miklós emberierőforrás-miniszter utóda. Erről ír a héten megjelenő HVG hetilap.

2019. június 12. 15:18

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Lázár János szerint a rendszerváltás egy elveszített rendszerváltozás volt A volt miniszter szerint vissza kell szerezni a magyarság intellektuális szellemi vezető szerepét

Lázár János újabb feladatot kapott A Tisza-család geszti otthonát kell felújítania.
Lázár: Lelkiismeret-furdalásom van, amiért nem figyeltem jobban a cégre Ugyanakkor érdekes dolognak tartaná, ha őt is számon kérnék.
Bombaüzlet a trafikellátás, egyre többet hoz Lázár János holdudvarának 4,6 milliárd forintot seperhetett be tavaly a monopolhelyzetű nagykereskedő, az Országos Dohányboltellátó Kft. Pontosabban tulajdonosai, Sánta János érdekeltsége és a BAT cége.
Wellness szállodát, golfpályát és prémium lovardát is építenek a Lázár vezette ménesbirtokra Csak a tervek 800 millióba kerülnek.

A Miniszterelnökség elnézést kér, amiért valótlanságokat híresztelt Dobrev Klára cégéről Lázár János arról írt Junckernek, hogy az Altus Zrt. összekapcsolódott az olajmaffiával.
Lázár János: Az ellenzék bármikor egy tál lencséért képes eladni ezt az országot Egy tál lencséért.
Közép-európai együttműködést sürget az onkológia területén Kásler Miklós Megalakul a Közép- és Kelet-európai Onkológiai Akadémia.
Kásler Miklós meglátogatta a hajóbaleset sérültjeit A hét sérültből négyen már elhagyhatták kórházat.
Orbán miatt egy jótündér sem tudna segíteni az egészségügyön Mihályi Péter szerint a kormányfőt nem érdekli a terület, Kásler Miklós pedig csak egy biodíszlet.