A Momentum a Soros-egyetemmel akarja megnyerni a főpolgármester-választást

A Nagykörúton belüli Momentum EP-képviselője hamar felfedte lapjait a főpolgármester-választás kapcsán, ugyanis az egyik legfontosabb kérdésnek a Soros-egyetemet tartja.

2019. június 12. 15:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Soros és milliárdos társai sokkoló javaslattal álltak elő Tizenkilenc dollármilliárdos, köztük Soros György, Abigail Disney és más milliárdos családok azt kérik a következő amerikai elnöktől egy nyílt levélben: adóztassák meg a leggazdagabb 1 százalék felső....

Kerpel-Fronius Gábor: Nem megyek bele ígérgetésekbe Tízkérdéses videointerjút készítettünk az előválasztáson részt vevő főpolgármester-jelöltekkel. Először a Momentum jelöltjével beszélgettünk.
Sorosék ki akarják iktatni Babist a politikából Hatalmas nyomást helyez a Soros-hálózat és Brüsszel Andrej Babis cseh miniszterelnök bevándorlásellenes kormányára.
Momentum: Felül kell vizsgálni, hogy hány lakás van fideszesek kezében Deutsch Tamás szerint a párt bejegyzése a zsidó vagyonelkobzásokat idézi.
A legkevésbé használhatatlan figurára szavazok Megnéztük a most indult főpolgármester-jelölti előválasztást. Szorosnak ígérkezik a verseny: a DK-t vagy utálják, vagy szeretik, középút nincs. A Momentum jelöltjét alig ismerik, de szavaznak rá.
Momentumos alelnököt választott a liberális frakció A Momentum Mozgalom EP-képviselői a Renew Europe frakcióba ültek be.

Orbán Viktor a boszniai államelnökség soros, szerb elnökével tárgyalt Videó! A Magyarország és a boszniai Szerb Köztársaság közötti intenzív politikai és gazdasági kapcsolatok kiépítéséről is megállapodott Orbán Viktor miniszterelnök és Milorad Dodik, a háromtagú boszniai álla...
Závecz: A Momentum a 60 felettiek körében is egyre népszerűbb A Závecz Research friss kutatása szerint a Fidesz, a DK és a Momentum az EP-választás után sem vesztett lendületéből.
Harminc éve tart a rendszerváltó harc Ma ugyanazok a baloldaliak mondják azt, hogy Európai Egyesült Államokra van szükség, akik 30 évvel ezelőtt még a Szovjetunióban hittek. A rendszerváltás árulói pedig már harminc évvel ezelőtt is ugyan...
Whyte: Fury gyáva! Dillian Whytetól verbálisan mindenki magkapja a magáét, most épp Tyson Fury volt a soros. "A legjobbnak nevezi magát, aztán ilyen Tom Schwarz-félékkel bunyózik. Választhatta volna az én követk...
A kormány meggondolta magát, mégsem támogatja Toroczkaiék szélsőjobboldali fesztiválját A Hatvannégy Vármegye szerint ezzel a Fidesz behódolt a Soros-ügynököknek.
Élesen kritizálja a magyar embereket a Momentum főpolgármester-jelöltje Újabb internetes bejegyzések kerültek napvilágra.