Bige László tíz napot vár a bíróságra, utána bezárja a szolnoki vegyigyárat

A milliárdos vállalkozó szerint szándékosan akarják tönkretenni. Fél éve rájuk szálltak a hatóságok, és lehetetlen változtatásokat kérnek.

2019. június 12. 8:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

És akkor Mészáros Lőrinc önmaga alvállalkozója lett Bige László bezárta a szolnoki gyárát; számszerűsítettük, micsoda pénzeső hullott a NER-elitre; aláírták a szerződést a Budapest-Belgrád vasút magyar szakaszáról. Ez a hvg.hu heti gazdasági összefogl...

Bige László két választást kapott: vagy a börtön, vagy külföldre megy? A 8. leggazdagabb magyar arról továbbra sem beszélt, hogy pontosan kik állhatnak az ellene indított állítólagos bosszúhadjárat mögött.
Bíróságon keresi igazát Bige László A szolnoki gyár bezárását vitatja.
Bige László szerint egy ember bosszúja miatt szállt rá a rendőrség Az ötödik leggazdagabb magyar tudja, hogy ki akar bosszút állni rajta, de nem mondhatja el. Az RTL-nek beszélt először érdemben az ellene indult eljárásokról.

Bige László: Ha ez nem rendeződik jövő hétig, becsukjuk a gyárat és soha ki nem nyitjuk többet Magyarország ötödik embere interjút adott az őt érő támadásokról.
Vesztegetéssel is meggyanúsították az ötödik leggazdagabb magyart Bige László ellen sokkal komolyabb eljárás folyik, mint ahogy eddig látszott.
Csányi 4,2 milliárdot kaszált azzal a céggel, amelyet Bige László elől halászott el Nem volt elegáns húzás, de tavaly 2,9 milliárd forint osztalékot fialt Magyarország főbankárának.
Gyanúsítottként hallgatták ki az ötödik leggazdagabb magyart Bige László cégei ellen már tavaly is folytak vizsgálatok.