Bige: Ez oligarchikus maffiatámadás

Még tíz napig nem zár be a szolnoki vegyiművek, mert Bige a bírósághoz fordult.

2019. június 12. 18:38

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Bige László szerint egy ember bosszúja miatt szállt rá a rendőrség Az ötödik leggazdagabb magyar tudja, hogy ki akar bosszút állni rajta, de nem mondhatja el. Az RTL-nek beszélt először érdemben az ellene indult eljárásokról.

Bige László: Ha ez nem rendeződik jövő hétig, becsukjuk a gyárat és soha ki nem nyitjuk többet Magyarország ötödik embere interjút adott az őt érő támadásokról.

Friss hírek
Tizenhat tonna kokaint szedtek le egy teherhajóról Philadelphiában Épp Európába tartott volna.
Most a Szent István parkba pöffeszkedett bele egy tahó parkoló
Válogatottat igazolt a Paks Center poszton erősítésre volt szükségük.
Elfoglalhatják a V4-ek az egyik brüsszeli csúcsintézményt Lapinformációk szerint az Európai Bizottság (EB), az Európai Tanács (ET) és az Európai Parlament (EP) elnöki székéért, illetve az unió kül- és biztonságpolitikai főképviselőjének tisztségéért vannak versenyben a visegrádi négyek
Végre lengyelül is elolvashatjuk Semjén Zsolt kilencedik könyvét A Földön és égen egyéni gondolatok és élmények színes kavalkádja.
Végül mind belehalunk, ha pár dollárért kiirtják az esőerdőt Brazíliában környezetvédőket ölnek meg az őserdőben, ehhez képest mi képtelenek vagyunk szelektíven gyűjteni a szemetet. Ez a harc már nem a cuki állatokért, vagy az unokáink unokáiért megy, mondja a Greenpeace brazil vezetője.

Vesztegetéssel is meggyanúsították Bige Lászlót Úgy tűnik, nem az eddig ismert ügyben hallgatták ki az ötödik leggazdagabb magyart.
Csányi 4,2 milliárdot kaszált azzal a céggel, amelyet Bige László elől halászott el Nem volt elegáns húzás, de tavaly 2,9 milliárd forint osztalékot fialt Magyarország főbankárának.
A nap legfontosabb hírei 2019. május 28. Macron Orbánnal tárgyalt, Bige Lászlót gyanúsítottként hallgatták ki.

Top hírek:
Bullshit a Hír Tv műsorába a halottgyalázás belefér, a tények már nem Június 2-án meggyilkoltak egy kereszténydemokrata német tartományi politikust, amely egész Európában politikummá vált. Az eset azt is mutatja, milyen ízléssel, tudással és hátsó szándékkal nyilatkoznak a magyar kormány kedvenc terrorszakértői.
Sarka Kata testhezálló szerelésben - Szülés utáni alakját agyondicsérik Sarka Kata edzőtermi fotóján remek formában van.
Hableány: volt bárki a Viking kormányánál a tragédia pillanatában? Az egyik áldozat hozzátartozójának ügyvédje szerint a Viking ukrán kapitánya pezsgőt ihatott a katasztrófa előtt.
Megkezdhetik az illegális migránsok kitoloncolását az amerikai hatóságok Erről írt Trump elnök Twitter-bejegyzésében.
Magyarország biztonsági helyzete stabil a honvédelmi miniszter szerint Megújul a Magyar Honvédség.
Megölte a feleségét, majd magával is végzett egy férfi Tiszafüreden Szakértők bevonásával vizsgálják a férfi halálának a körülményeit.