Minden ismert sebezhetőségre hardveres megoldást kínál a Zen 2

Persze az AMD-t a felfedezett rések többsége eleve nem érintette, de a Spectre nem kapott kegyelmet.

2019. június 12. 18:52

A cikk folytatása...Friss hírek
Előzményt kap az Éhezők viadala regény A young adult bestseller jövőre megkapja a maga előzménytörténetét Suzanne Collins tollából. A történet 64 évvel az első epizód előtt veszi kezdetét, azon a reggelen, amikor a 10. Éhezők viadalának aratási napja indult.
Változások a Liberty Global európai vezetőségében Eric Tveter visszavonulását követően Robert Redeleanu, a UPC Magyarország és Lengyelország vezérigazgatója lesz a kelet-európai régió vezetője július 1-től.
Egyetlen rajongónak köszönhetjük ezt a zseniális Warhammer 40,000-filmet A több részre bontott alkotás készítője az animációval és a hangeffektekkel is kiváló munkát végzett.
E3 2019: Önvezető autóval támad a Cyberpunk 2077 Az E3 utáni napokban sem maradtunk újabb infók nélkül a CD Projekt RED alkotását illetően; kiderült, hogy lesznek csónakok, tudunk majd úszni, és ahogy Roach esetében volt, ezúttal is magunkhoz hívhatjuk majd a járgányainkat.
Mortal Kombat 11 - végre bekerül a rangsorolt játékmód A játékosok különböző jutalmakat kaparinthatnak majd meg, attól függően, hogyan szerepelnek a vadonatúj Kombat League-ben.
Festmény és tévé egyben: Samsung The Frame tévé Nálunk járt a 4K HDR QLED panellel ellátott, egészen különleges televízió.

Megint baj van az Intel processzorokkal Alig hevertük ki a Meltdown és Spectre támadásokat, most itt az újabb fenyegetés.

Top hírek:
Insurgency: Sandstorm - mod támogatás és új játékmódok érkeznek Az elmúlt évek egyik legjobb taktikai lövöldéje hamarosan még izgalmasabb lesz.
E3 2019: Túrázás a Monster Hunter jégbirodalmában Nem mondanánk, hogy a Capcom túl sokat hangoskodott volna az E3-on, pedig a japánok ettől függetlenül megmutatták az expón a Monster Hunter World első nagyobb kiegészítőjét, az Iceborne-t. Öltözzetek melegen!
X-Men: Sötét Főnix filmkritika A sorozat, ami a modern szuperhősfilmek előfutárának számító X-Men - A kívülállókkal vette kezdetét, most a végéhez ér. A hattyúdalban a Főnix kel szárnyra, hogy még egyszer utoljára kihívás elé állítsa a mutánsok családszerű csapatát.
Jönnek még 500-as sorozatú vezérlők az AMD-től Az X570-es fejlesztés később felülről és alulról is kiegészül?
Reagált az AMD szoftveres újdonságaira az NVIDIA A vállalat szerint a GeForce Experience kínál sharpening szűrőt, illetve a lag is csökkenthető a driverükön belül.
Tokok igazolják a Galaxy Note 10 Pro pletykáit 3,5 milliméteres jack nem valószínűen, infraport viszont jó eséllyel lesz az új Note külsején. Az előző generáció tulajdonosai egyelőre az éjszakai módnak örülhetnek.