A Windows 10 rejtett trükkjei

Az operációs rendszer még a régi felhasználóknak is kínál meglepetéseket.

2019. június 12. 18:47

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Szerezd be jó áron a Windows 10 legfrissebb változatát! Újra itt van néhány visszautasíthatatlan ajánlat azoknak, akik operációs rendszert frissítenének.

A jövőről árulkodik a Windows 10 legújabb előzetese 20H1-alapú buildet kaptak a Windows Insider program résztvevői - a frissítés már a jövő évi Windowsból merít.
Fontos Windows 10-hír! A tavaszi frissítést mostantól bárki letöltheti a Windows Update-ből.
Így címkézz fájlokat a Windows 10-ben A fájlok felcímkézésével nagyban megkönnyítheted a későbbi keresési folyamatokat.
A Windows Store-ra költözik a Metro Exodus? Váratlanul a Microsoft beizzította a Metro Exodus Windows Store-adatlapját, ami arra enged következtetni, hogy hamarosan lejár az Epic Gamesszel között Epic Games Store-exkluzivitás.
Gyári támogatást kínál a Microsoft a variálható frissítési frekvenciára A Windows 10 May 2019-es frisstésében megjelent egy VRR opció, ami alapvetően problémakezelésre való.

Elhúz a Windows 10 Részaránya hónapról hónapra növekszik, de még mindig túl sokan ragaszkodnak a Windows 7-hez.
Problémák a Windows 10 legújabb frissítésével Bár az első telepítés sikeresnek tűnik, egyes felhasználóknál újra felkínálja a Windows Update a KB4497935 jelű kumulatív frissítést.
Itt a hihetetlen olcsó nyári Windows és Office akció Engedd a számítógépedet is nyaralni: ilyen olcsón nem találsz máshol legális Windows 10 és Office licenceket!
Kezdd a nyarat legális Windows 10-zel és Office-szal! Tudjuk, jönnek a nyaralások, mindenki igyekszik a gép előtt töltött időt redukálni, de aki mégis kénytelen PC-t használni, jobb, ha eredeti Windows 10-et futtat.
Jól indult a májusi Windows 10-frissítés Bár a Microsoft fokozatosan terjeszti az operációs rendszert, már sokan telepítették azt manuálisan.
Kiderült, hogy milyen lesz a jövő modern Windows rendszere A Microsoft a Computexen osztotta meg a terveit azzal kapcsolatban, hogy milyen lesz az új, modern Windows.