Valóban szégyen repülni?

A vonat környezetbarátabb a repülőnél, de időben, pénzben és utazásszervezésben lenne még mit behoznia.

2019. június 12. 20:00

A cikk folytatása...Friss hírek
Bekerült egy új gomb a mobilos YouTube-ba, de nem használhatja mindenki Egyelőre csak Indiában elérhető az az új funkció, amivel jóval könnyebben lehet majd elolvasni a hozzászólásokat a YouTube androidos változatában.
Régóta várt új funkciót tesztel a Google a mobilos keresőjében A Google keresőjének androidos béta-applikációjában egy új gomb jelent meg, amivel megoszthatjuk másokkal a saját keresésünket.
Fontos alkotóelem hiányozhat a Galaxy Note10-ből Nemrég kikerült a netre egy kép, amin állítólag a Galaxy Note10 képernyővédője szerepel, és ez jóval többet árulhat a telefonról, mint elsőre gondolnánk.
Elvinné a gyártás egy részét Kínából az Apple, már keresik az új helyszínt Az Apple számára az elmúlt évek (gazdasági) sikereihez nagyban hozzájárult az, hogy Kínában gyártatták a készülékeiket, ez azonban a jövőben változhat.
170 millió forintnyi Bitcoint fizethet egy amerikai város a hackereknek, hogy visszakapják a rendszereiket Három hétig bírta a floridai Riviera Beach városa, hogy a számítógépes rendszerei nélkül kell működtetni a települést. A városi tanács most megszavazta, fizessék ki a támadóknak az általuk követelt 65 Bitcoint.
Imádni fogja a YouTube újítását, sokkal szebbek lettek a régi videoklipek A YouTube és a Universal Music Group összefogott, hogy közel 1000 videoklip képi és hangzásvilágát javítsa fel. Több mint százzal már el is készültek.

Top hírek:
Megdöbbentő felfedezés: pluszcsont nőhet a koponyára, ha túl sokat mobilozunk Mintegy 1200 röntgenfelvételt vizsgáltak meg abban a kutatásban a szakemberek, melyből kiderült, a testünk igyekszik kompenzálni, hogy állandóan előrehajtjuk a fejünket.
A Himalája felé fordították a hidegháborús kémműholdakat, és valami nagyon nyugtalanítót vettek észre Sokkal gyorsabban olvadnak a Himalája gleccserei, mint azt a kutatók eddig sejtették. Az 1975-ben mért jég mennyiségének ma már csupán 72 százaléka látható. A szakemberek szerint katasztrófa készülődik.
Itt a technológia, amivel 13-14 percbe telik feltölteni az óriási, 4000 mAh-es aksit Nem kis bravúrt sikerült véghez vinnie a kínai Vivónak: olyan megoldással álltak elő, ami percek alatt tölt maximális kapacitásra még egy átlagosnál is nagyobb aksit.
20 nagy hatótávú új repülőt rendelt be a Wizz Air, 8 órás utakat is mehetnek majd A Wizz Air a párizsi légiexpón szándéknyilatkozatot írt alá az Airbus képviselőivel, melyben rögzítik, hogy a vállalat élni fog a 20 darab Airbus A321XLR repülőgép megvásárlására vonatkozó opciójával. Így az eddigieknél messzebbi várásokba is repülhet majd a fapados légitársaság.
Furcsa módszerrel igazoltatja a felhasználókat az Instagram, a magyarokat is ellenőrzik Az Instagram és a Facebook is bekért korábban fényképet a felhasználóktól, hogy igazolni tudja őket, most azonban másra is kíváncsiak lettek az üzemeltetők.
A Bosch megtanítaná repülni a taxikat, a "titkot" egy kis doboz rejtheti Iparági várakozások szerint az első légitaxi-szolgáltatások legkésőbb 2023-ban indulnak el a világ néhány nagyvárosában. A Bosch a hagyományos járművekben 25 éve használt rendszerekből emelne át szenzorokat az újfajta járművek vezérlőegységébe, így tartván alacsonyabban a költségszintet.