Kiszivárgott: nem állnak készen a britek a brexitre

"Nagy-Britannia nem áll készen rá, hogy október végéig kilépjen az Unióból" - ez olvasható egy kiszivárgott bizalmas brit kormányanyagban. A hír kínosan érinti a May miniszterelnök utódlásáért...

2019. június 12. 20:28

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Rajtuk múlik Nagy-Britannia jövője Tíz jelölt küzd Theresa May székéért. Bárki lesz is a befutó, felhatalmazását egy viszonylag szűk körtől nyeri egy végletekig megosztott országban.

Június közepén nyit Nagy-Britannia első vegán szállodája Az állati eredetű anyagokból készült termékek tilalma nemcsak az ételekre vonatkozik természetesen.
Meghan Markle boldogtalan Katalin hercegné árnyékában Nagyon úgy tűnik, hogy nem elég nagy Katalin hercegnének és Meghan Markle-nek Nagy-Britannia.
Trump: ha a briteknek nem sikerül fair Brexit-megállapodást elérniük, akkor hagyják ott az egészet Donald Trump amerikai elnök szerint Nagy-Britanniának nem szabad kifizetnie az Európai Unióból való kilépés 39 milliárd fontos (mintegy 45 milliárd euró) számláját, és ott kell hagynia a tárgyalásokat...
Leginkább a belpolitikában lehet súlya a Brexit Pártnak Az EP-választás brit nyertesének ha az Egyesült Királyság október 31-én távozik az unióból csupán két hónapja lenne az érdemi európai parlamenti munkára.
A Monty Python színésze szerint London már nem egy angol város John Cleese, a Monty Python színésze kemény véleményt fogalmazott meg azzal kapcsolatban, hogy hova jutott Nagy-Britannia a migráció következtében.

Megvannak a végleges brit adatok, totális csőd a konzervatívok számára Bár az Európai Unióból való kilépés előtt álló Nagy-Britanniában már csütörtökön megtartották az EP-választást, a szavazatokat csak vasárnap kezdték
Nigel Farage Brexit Pártja vezet Nagy-Britanniában A pártot csak pár hónapja jegyezték be, céljuk az ország kiléptetése az Európai Unióból.
Boris Johnson: október 31-én deal nélkül is ki kell lépni May legesélyesebb utódjelöltje szerint Nagy-Britannia mindenképpen kilép az EU-ból, akár egyezség nélkül is.
Mi van, ha a Brexit után jön a Huxit? A Brüsszel elleni hadviselés konoksága láttán egyre többekben vetődik fel a kérdés, nem fogja-e kivezetni az Orbán-kormány Magyarországot az Európai Unióból, illetve nem löki-e el magától renitens ta...
Csődeljárás alá vonták Nagy-Britannia második legnagyobb acéltermelő vállalatát Közvetlenül 4500 munkahely megszűnésével járhat a British Steel csődje.
Teljes szétesés fenyegeti az Egyesült Királyságot a Brexit miatt Hétfői brit sajtóértesülés szerint a londoni miniszterelnöki hivatal stábfőnöke attól tart, hogy ha az Egyesült Királyság megállapodás nélkül lép ki az Európai Unióból, az Észak-Írország...