Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Fölszállott a páva tehetségkutatóba

A nevezéshez hangfelvételt vagy videót kell mellékelni.

2019. június 12. 21:06

A cikk folytatása...Friss hírek
Halálos motorbaleset történt Solt közelében Az 51-es úton ütközött össze egy motor egy autóval, és a motor utasa életét vesztette a balesetben.
Trump ENSZ-nagykövetjelöltje szerint a klímaváltozás "valós veszély" A klímaváltozás "valós veszély" - jelentette ki szerdai szenátusi bizottsági meghallgatásán Kelly Knight Craft, aki Donald Trump amerikai elnök új jelöltje az ENSZ-nagyköveti posztra.
Újabb három duplázó egység Kammererék és Kissék nyerték a szétlövést.
Szalay-Bobrovniczky: Az illegális migráció jelenti a legnagyobb problémát a nyugat-európai zsidóság számára Az antiszemitizmus is jelentősen erősödött az elmúlt években Nyugat-Európában.
Először sikerült felvenni, milyen dallal csajozik a világ legritkább bálnája A csendes-óceáni északi simabálnából mindössze alig 200 példány él, 100 éven belül ki is halhat a faj.
Boris Johnson és Jeremy Hunt maradt versenyben Hamarosan kiderül ki lesz Nagy-Britannia új miniszterelnöke.

A Fölszállott a páva ismét a gyerekeké Június 23. éjfélig lehet jelentkezni.

Top hírek:
Amerikában megint moziba küldik a legutóbbi Bosszúállókat, új jelenetekkel
Sandra Bullock vázolta a Féktelenül folytatását, ahol járókerettel szállna buszra Keanu Reevesszel A riporterek kérdezték...
Ez a 10 éves kislány a legfiatalabb, aki megmászta a 914 méteres El Capitant
Még stabil a tigrisszúnyog populációja Magyarországon A Magyarországon megtalálható fajok a nyugat-nílusi vírust, bőr- és szívférgességet, illetve usutuvírust terjeszthetnek.
Megdöbbentő felfedezés: pluszcsont nőhet a koponyára, ha túl sokat mobilozunk Mintegy 1200 röntgenfelvételt vizsgáltak meg abban a kutatásban a szakemberek, melyből kiderült, a testünk igyekszik kompenzálni, hogy állandóan előrehajtjuk a fejünket.
Az egykori rabszolgák leszármazottainak kárpótlásáról vitatkoznak Az egykori rabszolgák leszármazottainak kárpótlására készülnek az amerikai képviselőházban Az egykori rabszolgák leszármazottainak kárpótlására készülnek az amerikai képviselőházban, ahol az igazságügyi bizottságban tartottak erről meghallgatást szerdán