Kiderült, hogy ki lesz a Marvel 4. fázisának első gonosza?

Úgy tűnik, hogy olyan idegen lények után, mint Dormammu, Ronan és Thanos, a Marvel visszatér az emberi nemezisekhez.

2019. június 12. 21:22

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Marvel's Avengers - egy új univerzum kezdetét jelenti A Crystal Dynamics Avengers játéka egy teljesen különálló dolog lesz, de idővel kinőhet belőle egy egész Marvel interaktív univerzum.

Keanu Reeves vélhetően csak kapkodja a fejét, hiszen mindenki őt akarja Felröppent a pletyka, hogy Marvel-hős lesz, sőt az is, hogy szerepel a Hobbs & Shaw-ban.
Keanu Reeves is csatlakozhat a Marvel filmekhez Kevin Feige nagyon szeretné képregényfilmben látni a színészt.
Keanu Reeves csatlakozhat a Marvel-univerzumhoz Kevin Feige, a Marvel stúdió elnöke nagyon szeretné, ha megtörténne.
Kibővített verziót kap a mozikban az új Bosszúállók Aki akarta, valószínűleg már megnézte az új Bosszúállókat, a Marvel azonban tesz egy kísérletet arra, hogy újra moziba csábítsa a rajongókat: a jövő hétvégétől kibővített formában lesz látható a Végjá...
Akár te is kibérelheted Tony Stark vidéki otthonát Jól esne egy kis vakáció egy csendes és meghitt helyen? Mutatjuk a tökéletes úti célt a Marvel rajongóknak!

Elég röhejesen fest a Marvel kapitányból kivágott jelenet
Marvel's Avengers - benne lesz a multiverzum is? Előfordulhat, hogy a Square Enix játékának egyik főszereplője nem ugyanabból a világból származik majd, mint a többiek.
Marvel's Avengers - egy karakterből csak egy lehet egy csapatban Bármennyire is szeretné majd mindenki ugyanazt a karaktert választani, nem nyomulhat együtt négy Vasember.
Képregényes előzményt kap a Jedi: Fallen Order Az E3 egyik legjobban várt címe kétségtelenül a Star Wars Jedi: Fallen Order volt, melyhez a Marvel hivatalos bejelentése szerint szeptemberben egy amolyan ráhangoló előzménysztoriként egy képregényt ...
E3 2019: Fény derült az Avengers platformlistájára A Marvel's Avengers hivatalos lepellerántására ugyan csak kedd hajnalban kerül sor, a játék Convention Centerre kifeszített molinójáról már kiderült a pontos platformlista. Nagy meglepetésekre azért n...
Napra pontosan tudjuk, mikor jelentik be az új Marvel filmeket Eddig csak az volt biztos, hogy a negyedik fázis filmjeiről a Pókember: Idegenben premierjéig nem beszélnek, azonban most kiderült, hogy nem lesz elég júliusig várni.