Új helyen rendezik az idei VOLT fesztivált - Ezért döntöttek így a szervezők

Szerdán jelentették be az új helyszínt.

2019. június 12. 22:28

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Azzal gyanúsítanak egy volt lengyel belügyest, hogy részt vett az 1981-es katowicei bányászsztrájk leverésében Az IPN ügyészi tagozatának gyanúja szerint Roman S. részt vett a Wujek bánya lecsendesítésében, amikor a belügyi alakulat tüzet nyitott a sztrájkolókra.

Minden vonatot forgalomba állítottak, mégis tömeg volt a balatoni vonalon Volt, aki az egész úton végig állt, más a padlón ült.
Binotto: Mi nyertük ezt a futamot Mattia Binotto eléggé egyértelműen közölte a sajtóval a véleményét. Szerinte egyáltalán nem volt jogos az öt másodperces büntetés, amit Vettel kapott és a Ferrari ma győzött az ő álláspontja szerint.
Ripityára törte autóját a dán Forma-1-es pilóta az időmérőn Valtteri Bottas is kipördült, meglepetésekkel volt tele a Kanadai Nagydíj időmérője.
Megelőzték Merkelt, a Zöldek már a legnépszerűbb párt Megingott Angela Merkel német kancellár pozíciója, hiszen a májusi európai parlamenti választás utáni legfrissebb közvélemény-kutatás szerint már a Zöldek támogatottsága is magasabb, mint a CDU-é ...
Móró Lajos a világbajnok két fogatánál is jobb volt díjhajtásban Az egyesek között is jelentős előny alakult ki a nyitószámban.

Nem volt halálos beteg a lány, de jogában állt meghalni Egy holland tinédzsernek megengedték, hogy a halált válassza, mert úgy érezte, szenvedés neki az élet. Az ügy nagy vihart kavart, pedig jogilag nem eutanázia volt. De találtunk olyan esetet is, amikor...
Legalább százezren tüntettek Prágában a miniszterelnök lemondásáért Kevés akkora tüntetés volt Csehországban 1989 óta, mint most.
Alaposan felpumpálták Pintér volt biztonsági cégét A belügyminiszterhez még mindig erősen kötődő Civil Biztonsági Szolgálat Zrt. rengeteg embert vett fel az elmúlt év során, és rendesen bevásároltak különféle berendezésekből és járművekből is.
Kaphat-e Nobel-békedíjat a moldáv maffia? Soha ilyen jó esély nem volt Moldova és Transznisztria egyesülésére, de ez a béke egy gengsztersztori.
Nem Orbán Viktor születésnapja miatt volt tűzijáték pénteken a Várban, de ettől még épp eléggé feldühített
1882 óta nem volt ilyen: két hétig nem használt szénenergiát Anglia Másodszor dőlt meg a rekord májusban.