Változhat a gyógyszerek hatása a hőségben

Főként a magas vérnyomásban vagy szív- és érrendszeri betegségekben szenvedőket érinti. ...

2019. június 16. 7:02

A cikk folytatása...Friss hírek
Legyen egyedi feliratú mezed a Football Fanshop segítségével Neked melyik a kedvenc mezszámod? A klasszikus tízes, amiben annak idején Puskás Ferenc és Zinedine Zidane is játszott? Esetleg a Cristiano Ronaldo és David Beckham védjegyévé váló hetes az, ami nálad mindent visz?
Ne etessük a vízimadarakat! A tapasztalatok alapján az alapvetően jó szándékú emberek nincsenek tudatában annak, hogy a vízimadarak etetése felesleges, különösen nyáron, amikor korlátlanul találnak maguknak táplálékot. Etetésük ráadásul tömegesen sodorja veszélybe és betegíti meg az állatokat, ami ellen világszerte küzdenek a hatóságok és a természetvédelmi szervezetek.
Hogyan védekezhetek a málna gubacsdarázs ellen? A kártevő a málnavessző oldalán mogyoró méretű szövetburjánzást képez. A legegyszerűbb védekezés ellene a  fertőzött vesszők levágása és elégetése.
A tündérillatú levendula A nálunk megtermő növények közül a legtöbb és a legfinomabb illóolajat a levendula termi meg. Szerencsénkre nem kényeskedik ez a növény: meleg, napos helyen még a vékony termőrétegű déli hegyoldalakon is megterem, a szőlőnek és mandulának hűséges kísérő növénye.
Málnahab a nagyi füzetéből Tombol a málnaszezon! Imádom, amikor olvad szét a számban a nyár kincse! Hát még, amikor desszert lesz belőle! A nagymama mindig ezzel kedveskedett, amikor játszani jöttek a rokongyerekek. Nem tudtam vele betelni! Próbáld ki!
Humánmeteo: megterhelő péntek jön Habár pénteken sem kell fronthatásra számítani, a változékony időben sokaknál jelentkezhetnek markáns humánmeteorológiai panaszok. ...

Top hírek:
Arcápolás kánikulában Az időjárás komoly hatással lehet arcbőrünkre: míg télen a metsző hideg okozhat problémát, nyáron a forróság, a gyakori izzadás és az UV sugárzás viselheti meg. Fontos, hogy bőrünket mindig az adott körülményeknek megfelelően ápoljuk, hogy minden... ...
Hogyan erősítheted pozitív tulajdonságaidat?
Napi horoszkóp - július 18 Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
Vágycsapda: Megcsalás vagy szexfüggőség?
Átverte fogyasztóit egy szolárium A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) versenyfelügyeleti eljárást indított a Chocolate Brown szoláriumokat üzemeltető Sun System Kft. ellen. ...
A Facebook-posztok erről árulkodnak Többféle fennálló betegség is felismerhető pusztán az emberek Facebook-bejegyzései alapján - állítja egy új tanulmány. ...