Cyberpunk 2077 - a gamescomon se látjuk majd az új gameplay demót

A CD Projekt RED nem akarja elsietni a bemutatót, még egy kicsit húzzák az agyunkat.

2019. június 16. 11:06

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Cyberpunk 2077 - három kaszt közül választhatunk Nem lesz több tucat karakterosztály a CD Projekt RED játékában, de legalább a felkínált lehetőségek teljes mértékben egyedinek mondhatóak.

Három Cyberpunk-játékon dolgozik a CD Projekt A CD Projekt RED elnöke, Adam Kiciński nemrég nyilatkozott a lengyel Bankier oldalának, ahol elmondta, hogy egyszerre három különböző Cyberpunk-játékon is dolgoznak, így az áprilisban megjelenő fő pro...
Augusztusban előzményt kap a Cyberpunk 2077 Ugyan a CD Projekt RED gondozásában készülő Cyberpunk 2077 csak jövőre jelenik meg, addig sem maradunk Cyberpunk nélkül, augusztusban ugyanis érkezik egy előzmény, a Cyberpunk Red, ami egy asztali sze...
Cyberpunk 2077 - a The Witcher 3-hoz hasonlóan itt sem lesz morálrendszer Sok szerepjátékban nyúlnak szívesen ehhez a klasszikus megoldáshoz, de a CD Projekt Red csapata most sem szeretne ilyen megkötésekkel élni.

Ütős skelligei öltözéket készített magának ez a The Witcher III: Wild Hunt-cosplayer Már több mint négy éve, hogy megjelent a CD Projekt Red szerepjátéka, de továbbra is érkeznek a jobbnál-jobb rajongói jelmezek.
Cyberpunk 2077 - petíció indult, hogy trófea legyen a bekiabálásból Keanu Reeves E3-as szereplése akkorát ment a rajongók körében, hogy most a CD Projekt RED-et győzködik egy egyedi achievement érdekében.
Lélegzetelállító concept artok a Cyberpunk 2077-ről Hollie Benett, a CD Projekt RED angliai szárnyának kommunikációs fejese néhány izgalmas képet tett közzé Twitteren, melyek meglehetősen sokszínű képet festenek a jövőre érkező játék karaktereiről és v...
Gwent - új frakciót hoz a Novigrad kiegészítő A CD Projekt Red kártyajátékának második nagy tartalmi frissítése sok újdonságot, köztük vadonatúj lapokat és játékmechanikákat is tartalmaz.
Könnyen készülhetett volna egy új Witcher játék, de a CD Projekt Red nem akarta Persze nem kell azonnal élesíteni a kaszákat, ugyanis a lengyel stúdió jó okkal döntött így.