Tokok igazolják a Galaxy Note 10 Pro pletykáit

3,5 milliméteres jack nem valószínűen, infraport viszont jó eséllyel lesz az új Note külsején. Az előző generáció tulajdonosai egyelőre az éjszakai módnak örülhetnek.

2019. június 17. 15:50

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Képeken látható a Galaxy Note 10 és 10+ Az alaposan átalakult külső mellett a specifikációba is betekinthetünk.

Meglehetősen drága lesz a Samsung Galaxy Note 10 Újabb nap, újabb szivárgás a Samsung Note-szériájával kapcsolatban.
Többen is úgy gondolják: el kellene végre engednie az S Pent a Samsungnak A Note sorozatot a telefonban tartható digitális toll, az S Pen teszi azzá, ami. Mostanában viszont többek is feltették a kérdést, nem kellene inkább megszabadulnia a Samsungnak ettől a kiegészítőtől...
Kérdéses az egyik legjobb Samsung telefon jövője A Note széria egyik legvonzóbb előnye egyben visszahúzó erő is.
Kimentek a meghívók, hivatalos a Samsung idei legerősebb telefonjának bemutatója A S-széria tavaszi megújítása után augusztusban menetrend szerint az érintőtollas használatra optimalizált Note-sorozatát frissíti a Samsung.
Élőképeken a Samsung Galaxy Note 10+ Kiszivárogtak a nagyobbik Galaxy Note 10-ről készült élőképek - a modell neve állítólag Galaxy Note 10+ lesz, nem Galaxy Note 10 Pro.

Nagyon érdekes dolgok derültek ki a Samsung Galaxy Note 10-ről A sima Galaxy Note 10-be nem lehet majd microSD-kártyát tenni, és úgy tűnik, hogy tényleg oda a jackcsatlakozó.
Kiderült, mi lesz a Galaxy Note 10 nagy dobása A Samsung új csúcsmodelljén három fokozatban állíthatjuk majd a kamera rekeszértékét.
Három állásban lesz változtatható a Galaxy Note 10 kamerájának rekeszértéke Még sokoldalúbbá tenné a fotózást a Samsung: a fő szenzor f/1.5, f/1.8 és f/2.4 rekeszértékkel is tudna dolgozni.
Hang jön majd a Samsung Galaxy Note 10 kijelzőjéből Az LG G8 ThinQ-nál és a Huawei P30 Prónál látott Sound on Display technológiával újít a jelentések szerint a Samsung Galaxy Note 10.
Már augusztusban bemutatkozhat a Samsung Galaxy Note 10 A vártnál korábban mutatkozhat be a Samsung óriásmobilja.
Középre fúrják a Galaxy Note 10 szelfikameráját Újabb képek kerültek elő a Galaxy Note 10 kijelzőjének védőüvegéről. A bemutatóra pedig nem augusztus 10-én, hanem 7-én keríthet sort a Samsung.