Novák: A magyarok és a németek szövetségesek

Az államtitkár szerint szükség van új erőforrásokra és új lendületre is.

2019. június 20. 18:51

A cikk folytatása...Friss hírek
Ismét éheztetett a magyar állam egy menedékkérőt a tranzitzónában A Helsinki Bizottság szerint a strasbourgi bíróságnak tizenötödik (!) alkalommal kellett közbelépnie.
Mindenki olyan gyereket kívánna magának, mint Reese Witherspoon lánya A színésznő nem is érti, hogy hogyan lehet ilyen szerencsés.
Cimitirul militar din Valea Uzului - Potrivit unui studiu recent publicat, unii dintre soldaţii consideraţi a fi români nu au servit în armata română Cluj-Napoca, joi, 18 iulie 2019 (MTI) - Un studiu recent, efectuat pe subiectul cimitirului militar din Valea Uzului, atrage atenţia asupra faptului că trei dintre cei şapte soldaţi care au fost menţionaţi în documentele româneşti cu nume şi prenume, şi care au fost consideraţi a fi români, nu au servit în armata română, iar cu privire la ceilalţi patru, încă nu au fost făcute publice date.
Századvég: Az iszlám nem fér össze az EU értékeivel Az iszlám vallási, jogi és erkölcsi felfogás a példák alapján szinte egyáltalán nem egyeztethető össze az Európai Unió alapszerződéseinek szellemével.
Simán hibátlanul kezdhet a magyar futball az európai kupákban - Európa Liga-selejtező visszavágók percről percre: Zalgiris-Honvéd, Fehérvár-Zeta, Kukesi-DVSC A Fradi után a másik három magyar csapat is a következő körbe juthat. Az EL-ben a Honvéd, a Fehérvár és Debrecen is elég nagy előnnyel megy a visszavágóra.
Egyre többen vesznek iPhone helyett Android-mobilt Mélyponton az Apple márka iránti lojalitás egy felmérés szerint.

Top hírek:
Summer camp in NE Hungary hosts 350 diaspora Hungarians A group of 350 young people from 15 countries in four continents have arrived in Satoraljaujhely, in north-eastern Hungary, to spend vacation in a summer camp.
BL-selejtező élőben: LudogorecFerencváros 2-3 Ma este játssza a Ferencváros a visszavágóját a BL selejtezőjének első fordulójában. A magyar bajnok 2-1-re megnyerte az első mérkőzést a Ludogorec ellen.
Egy lépéssel közelebb került a kancellársághoz Kramp-Karrenbauert Megtalálták Ursula von der Leyen utódját Berlinben.
Újabb tűzszünetet kötöttek Ukrajnában Határozatlan időtartamú tűzszünetben állapodtak meg a kelet-ukrajnai konfliktusban érintett felek a válság rendezésére hivatott háromoldalú, Kijev, Moszkva és az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ) képviselőiből álló összekötő csoport szerdai ülésén Minszkben.
Fapadoson utazott, gurulós poggyásszal vegyült Orbán Viktor fotó "Mi van, talán egyszerre vannak szervizben a magángépek?" értetlenkedett a Wizz Air hétfői MilánóBudapest-járatának egyik utasa, mikor Orbán Viktor tűnt fel a fapadosra várók sorában, majd puritán turistaként hazautazott. Még fotókat is készített a magyar kormányfőről, akit az elmúlt években többször is támadtak baráti üzletemberektől elfogadott repülőutak vagy a honvédség gépeinek használata miatt.
Az autóipari gyár adóbevétele Felsőzsolcára megy, a bűze viszont Arnótra Tömény, maró szag árad a Miskolc mellett működő autóipari beszállító cég telephelyéről erről panaszkodnak a Sicta gyára mellett élő lakók. A cég vezetője állítja, ők minden előírásnak eleget tesznek. Indul a Mérgeink sorozat a hvg.hu oldalán. Első rész.