Jean-Paul Belmondo 29 éves unokája rabul ejtő szépség - Annabelle-t meztelenül is fotózták

Jean-Paul Belmondo egyetlen lányunokája nem véletlenül lett modell.

2017. október 12. 15:00

A cikk folytatása...Friss hírek
Emeli a koraszülés kockázatát az intim fertőzés: az orvost kérdeztük, mi a teendő Dr. Oláh Orsolya elmondta, mire és miért kell figyelni.
Durván rasszista kiállítás akasztotta ki a látogatókat - videó Eléggé mellényúlt egy múzeum a kínai Vuhan városában: Yu Huiping fotóművész Ez Afrika című kiállításának képein ugyanis afrikai őslakosok portréi jelennek meg, párba állítva hasonló arckifejezéseket mutató állatfotókkal. Noha Yu alapvetően az emberek és a természet kötődését, a vadon szeretetét és a földrész szépségét szerette volna bemutatni, nem hinnénk, hogy különösebben kénye bizonygatni, mennyire sértőek lehetnek ezek a képek többeknek.
Jean-Paul Belmondo 29 éves unokája rabul ejtő szépség - Annabelle-t meztelenül is fotózták Jean-Paul Belmondo egyetlen lányunokája nem véletlenül lett modell.
Még 10 Magyarország legszebb padjai közül: leülsz, és magával ragad a panoráma Stop! Itt az ideje egy kicsit gyönyörködni.
Szexleckét vett a pasijával, ez történt Gondolkoztál már azon, milyen érzés lenne matek vagy irodalom óra helyett beülni egy szexórára? Egy bevállalós pár bizony megtette, és meg is osztotta a neten a tapasztalatait!
Növényi: A fiam úgy fojt, mint egy óriáskígyó Megint ketrecharcot nyert ifjabb Növényi Norbert. A birkózó olimpiai bajnok idősebb Növényi Londonban élő, sportoló fia a ketrecharcban egy izlandit tett tönkre. Erre elég volt neki egy perc.

Top hírek:
Az 50 milliós játszma - 3. adás 1. rész Marianna és Renka érkezett úgy, hogy két kérdés után is megvolt még az 50 milliójuk. Hogy sikerült-e a továbbiakban is megtartaniuk ezt a szép összeget, kiderül a videóból.
Azt hitte, 12 évessel találkozik: Viagrát, alkoholt vitt magával a HIV-fertőzött pedofil Egy HIV-fertőzött pedofil Viagrával, alkohollal és popperrel (amil-nitrittel, egyfajta droggal, értágításra jó) felszerelkezve ment el egy játszótérre abban a hiszemben, hogy ott egy 12 éves fiúval találkozik majd, akivel lefeküdhet. De nem így lett, helyette börtönbe került.  Az 52 éves David Cox, mikor meglátta, hogy a gyerek helyett az önszerveződő pedofilvadász csoport vár rá, csak annyit tudott kinyögni: ó, istenem.
A sors útjai - 75. rész Luis és Mariana feljelentése miatt Pedro születésnapi ünnepségének közepén a rendőrség letartóztatja Fernandat. Carlos az államokba viszi édesanyját, Marissat, hogy ott a legjobb szakemberek vizsgálják ki.
Rajong az elhunyt Carrie Fisherért a kutyája - fotó Szívfacsaró képet töltöttek fel a Carrie Fisher kutyájának, Garynek létrehozott Instagram-profiljára. A fotón a francia buldog bűvöli a tévéképernyőt, amelyen a Csillagok háborúja filmsorozat következő részének előzetese fut. Ebben a Leia hercegnőt alakító, tavaly elhunyt színésznő is feltűnik. Épp nézem Az utolsó Jedik előzetesét, anyukám gyönyörűbb, mint valaha áll a megható kép leírásában.
Szombathy Gyulát sürgősen meg kellett műteni - A színész súlyos betegséggel küzd Szombathy Gyula komoly sebészeti beavatkozáson esett át.
Hány százalékos páratartalom legyen a lakásban? Ha nem ideális, penészedés indulhat meg Nemcsak a hőérzet, de az egészség szempontjából is lényeges kérdés.