Már meg is találták Storck utódját?

Bár az MLSZ hivatalos közlése szerint majd csak a jövő héten értékelik a válogatott teljesítményét, mégis egyre több sajtóhír foglalkozik Bernd Storck távozásával. Csütörtökön már a lehetséges utód neve is felbukkant.

2017. október 12. 16:14

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
He Plays Cards with Orbán, Is Friends with Csányi, and Storck Cries on his Shoulder He is Bulgarian, German and Hungarian. To the public he is unknown, but not to Viktor Orbán, Sándor Csányi or the business elite that idolizes him. Meet Anthony Radev of McKinsey & Co.
Meglepő: ezt a sztárcsapatot veszi át Bernd Storck? Komoly feladatot kaphat a magyar válogatott exkapitánya.
Meglepő: ennek az országnak lehet a kapitánya Bernd Storck A német szakember mellett több híres tréner esélyes a posztra.
Fél év sem telt, máris azzal magyarázza az MLSZ a kínos andorrai vereséget, hogy "válogatottnak nem nevezhető" csapatot küldött pályára Bernd Storck De jó tudni, hogy "a magyar futballban a fejlődés látható és mérhető".
Andy Möller magyar kapitányra számított A tavalyi labdarúgó Európa-bajnokságon tapasztalt eufória hiánya, csapatépítési nehézségek, sérüléshullám, valamint balszerencse okozta a labdarúgó-válogatott vesztét és Bernd Storck menesztését, állí...
Az MLSZ honlapján még Bernd Storck a kapitányunk

Már nincs kit megfigyelni Egyazon naptári évben kikapni a világfutball két törpéjétől, Andorrától és Luxemburgtól, nem akármilyen bravúr. Magyarország labdarúgó-válogatottjának ez is sikerült, igaz, két különböző szövetségi ka...
Este kiderül, mire megy fociválogatottunk Storck nélkül Luxemburgban játszik felkészülési mérkőzést a csapat.
Bölöni: Magam kopogtam be az MLSZ-hez, itt vagyok, ha kellek Amikor viszont felkérték, húzta az időt, Csányi pedig megsértődött rá. Bölöni indította el C. Ronaldót, Varane-t, Cechet, de a magyar futballra nincs befolyása, a sajtó jobban szerette volna őt, mint ...
Arcon ütötte ellenfelét, így büntette az MLSZ A Vácnak szurkolói viselkedése miatt kell fizetnie.
143 millióért vesz motivációs ajándékokat az MLSZ Kulcstartók és motivációs medálok járnak a Bozsik-programban résztvevők számára.
Fontos döntést hozott az MLSZ az NB-s bajnokságokról És a Magyar Kupáról is.