Már meg is találták Storck utódját?

Bár az MLSZ hivatalos közlése szerint majd csak a jövő héten értékelik a válogatott teljesítményét, mégis egyre több sajtóhír foglalkozik Bernd Storck távozásával. Csütörtökön már a lehetséges utód neve is felbukkant.

2017. október 12. 16:14

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Storck: Pokoli mérkőzés vár ránk A szövetségi kapitány már tudja, ki lehet a csapatkapitány Dzsudzsák helyett Svájc ellen.
Tény: Bernd Storck kényszerpályán mozog A német szövetségi kapitány a soros vb-selejtezők előtt hat alapemberére sem számíthat. Ettől még nem panaszkodik.
Storck: a vb-selejtező sokkal nehezebb volt A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szerint az Eb-re jóval könnyebb volt kijutni.
Teljes a Svájc és Feröer elleni keret Bernd Storck megnevezte az itthon focizó játékosokat is, teljes a keret Mon, 09/25/2017 - 23:19
Barátságos véghajrá A Svájc, valamint a Feröer szigetek elleni, még hátralévő két világbajnoki selejtezővel nem ér véget az év a magyar labdarúgó-válogatottnak. Bernd Storck együttese novemberben további két mérkőzést já...
12 légiós a svájci és a feröeri válogatott elleni keretben Bernd Storck behívót küldött 12 légiósnak az utolsó két vb-selejtezőre Fri, 09/22/2017 - 20:36

Tovább szűkül Storck lehetőségeinek köre Nikolics Nemanjára a selejtezőket záró két összecsapáson sem számíthat a szövetségi kapitány.
Emberfórban könnyen ment Kétszer is vezetett a Vasas a Groupama Arénában, mégis a Fradi nyerte a fővárosi rangadót. A zöld-fehérek 11 perc alatt rúgtak három gólt, igaz, akkor már emberhátrányban játszottak az angyalföldiek. ...
Bernd Storck: Sokat várnak, de nem tudom mire alapozzák A magyar labdarúgó-válogatott német szövetségi kapitánya pontosan látja a válogatott helyzetét.
A legsúlyosabb ítélet a magyar futballnak Emlékeznek Adorjánra, akit Storck meghívott a keretbe márciusban? Liverpoolban nevelték, most az albán bajnokság nyitányát várja.
Priskin nem akart ütni, de a kiállítás jogos A magyar futballkapitány, Bernd Storck értékelte az elmúlt két vb-selejtezőt.
Storck: a közönség volt a csapat 11. embere A szövetségi kapitány úgy érzi, jó úton jár a magyar válogatott.