Üzlettársa Mészáros Lőrincnek? Akkor van egy rossz hírünk

De ha Schmidt Máriáé, akkor is.

2017. október 12. 18:42

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Ma ugyanolyan jó döntést kell hoznia Orbán Viktornak, mint Mészáros Lőrincnek A szupergazdag Mészáros Lőrinc 52 éves lett. De mit fog kapni szegény barátjától, Orbán Viktortól?
Döbbenetes fordulat: lecsapott a minisztérium a felcsúti fociakadémiára És ez pont kapóra jött Mészáros Lőrincnek, hogy ne tudja kiadni az adatokat, mire költött sok milliárd forint közpénzt.

Friss hírek
Halálos lakástűz Tiszaroffon Az épület teljes terjedelmében ég.
PS: Seggre esés, rohadt nagy saller Ritka őszinte és önkritikus publicisztikában értékelte a hódmezővásárhelyi vereséget a Fidesz-szócső pestisracok.hu. Csak erős idegzetűeknek. A pártközpontból sosem hallott mondatok következnek.
Márki-Zay: Senki ne lopjon! Nézze meg a hódmezővásárhelyi polgármester-választás győztesének győzelmi beszédét.
Schmidt Mária: A hétköznapi kis kommunizmusok itt élnek velünk
Vásárhely személyesen Orbánt is pofon csapta Hajrá, Hegedűs Zoltán? Hát ez nem jött be
Ádáz verseny a kobaltért, a jövő stratégiai nyersanyagáért Az elektromos autókban és a mobiltelefonokban is használt lítium-ion akkumulátorok egyik nélkülözhetetlen komponense a kobalt.

Engedélyt adott a GVH Mészáros Lőrincnek A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) engedélyezte Mészáros Lőrincnek a testülethez intézett kérdésére válaszolva, hogy a Konzum Alapkezelő Zrt. felett egyedüli közvetlen irányítást szerezzen - közölte a v...
150 síelő rekedt a liften az osztrák Kreischbergen, köteleken kellett leereszteni őket Helikoptereket is bevetettek. A hegyen amúgy hemzsegni szoktak a magyarok, még Mészáros Lőrincnek is van ott szállodája.

Top hírek:
Bajban a KFC, a szupergyors internetet a SpaceX hozza A hét gazdasági összefoglalója.
A csereemberével verte az MU a Chelsea-t Jesse Lindgard szerezte a 10. olyan gólt az idényben, amelyet manchesteri cserejátékos lőtt.
Megvan A Dal 2018 győztese Az AWS és a Viszlát nyár című szám nyerte A Dal 2018 című show-műsort szombaton Budapesten.
Őrjöngenek a nézők a Dal után - Meglepő nyertes született Durván megosztotta a nézőket, hogy az AWS metálzenekar nyerte A Dal 2018-at. Ők képviselik Magyarországot az idei Eurovíziós Dalfesztiválon.
Könnyekkel küszködve nyilatkoztak az újpestiek A szombati bajnokit követően szem nem maradt szárazon az interjúk során.
Rejtett kamerás laptopot mutatott be a Huawei: ez a Matebook X Pro Mindenki a billentyűzetből kiugró lencséről beszél.