Üzlettársa Mészáros Lőrincnek? Akkor van egy rossz hírünk

De ha Schmidt Máriáé, akkor is.

2017. október 12. 18:42

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Így kereshetik meg a jó fejlesztők egy autó árát egyetlen nap alatt Nem kell hozzá Mészáros Lőrincnek lenni. Viszont nagyon kell tudni programozni.

Friss hírek
Mozgó kormányablakban készítenek e-személyigazolványt Házhoz, pontosabban kórházhoz megy a Kormányablak Miskolcon. A Borsod Megyei Központi Kórházban lehet e- személyi igazolványt igényelni.
Susan Sarandonnak azt tanácsolták soha ne vállaljon gyereket Azt gondolták, hogy megőrült.
Gyurcsány és Vona karöltve mentheti meg a parlamenti vitanapot Az MSZP hétfőn közölte, a jövőben nem támogat semmilyen vitanapot. Miután most pont az LMP szervezett volna egyet, a pártban úgy érzik, ez a velük szembeni kicsinyes bosszú. Nincs minden veszve, az MSZP nélkül is lehetnek elegen. Ugyanakkor a mozgástér szűkös.
Beveti a nehéztüzérséget a Pornhub, jön a mesterséges intelligencia Arcfelismerést és hamarosan más, a mesterséges intelligenciára épülő megoldásokat is bevezet a világ legnagyobb pornóvideós oldala, a teljes internet 37. legnagyobb weboldalaként számon tartott Pornhub.
Mobiljával járt tusolni, ezzel bukott le Megcsalás témában írt nekünk olvasók, várjuk a reakcióitokat és a hasonló sztorikat!
Izrael is otthagyja az UNESCO-t Az Egyesült Államok után néhány órával Izrael is lépett.

A választás után a külföldi üzletláncokkal számolhat le a Fidesz Mészáros Lőrincnek és Csányi Sándornak is jól jöhet, ha az élelmiszer-előállítás és feldolgozás után a kereskedelemben is szerephez jutnak.
Malma is lehet Mészáros Lőrincnek

Top hírek:
Több mint 10 emelet magas Leonard Cohen-kép készül Montrealban fotó A kép még készül, de már így is elég impresszív látnivaló.
Megújul a Bajcsy-Zsilinszky Kórház Új szakrendelőt is építenek mellé.
Az 50 milliós játszma - 3. adás 1. rész Marianna és Renka érkezett úgy, hogy két kérdés után is megvolt még az 50 milliójuk. Hogy sikerült-e a továbbiakban is megtartaniuk ezt a szép összeget, kiderül a videóból.
Megdöbbentő hírek a jogosítványról - rengeteg pénzt kell félretenni Miért kerül 200 ezer forintba egy B kategóriás jogosítvány. Cikkünkből kiderül.
Három magyar csapat is főtáblás a kosárlabda Európa Kupában A Falco és a Körmend győzött, a Szolnoknak a vereség is elég volt.
Remek számokat jelentett a BlackRock Jóval a várakozások felett alakult a BlackRock negyedéves eredménye, optimista felütést jelentve a nagy pénzügyi vállalatok számára a szezon elején. Az egy részvényre jutó eredmény 5,92 dollárt ért el a várt 5,55 dollár helyett.