"Már a Jobbik is támogatja a migránsok kötelező szétosztását"

Ma már a teljes ellenzék, így a Jobbik is támogatja a migránsok kötelező szétosztását - jelentette ki a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára.

2017. október 12. 20:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Bebújik a Jobbik által kitalált jelölt szoknyája mögé a szocialista párt Rombolni mindig könnyebb, mint építeni, amit egy-két év cirkusszal elveszítünk, azt nagyon hosszú idő alatt tudjuk csak behozni jelentette ki Hódmezővásárhely alpolgármestere.
Jobbik: Ne legyen fizetős a parkolás ott, ahol nem forgalomszabályozás a cél A Jobbik eltörölné a fizetős parkolást azokon a helyeken, ahol nem támasztható alá a forgalomszabályozó szerep.
Jobbik találkozna a tüntető diákokkal Míg a kormány nem, ők meghallgatnák mit változtatnának az oktatási rendszeren.
Vonát már a Jobbikosok sem kedvelik Minden második Jobbikos szavazó elutasítja Vona Gábor iszlamista kijelentéseit, ez derül ki a Századvég alapítvány közvélemény-kutatásából. A kormánypárti szavazók és baloldali szimpatizánsok elsöprő ...
Ismét előrántotta az óraátállítás témáját a Jobbik Az Európai Parlament csütörtökön elfogadott javaslatára mutogatnak.
Századvég: a választók többsége nem ért egyet Vona Gábor allahozásával A Századvég Alapítvány legfrissebb közvélemény-kutatása szerint a döntő többség elutasítja Vona Gábor Jobbik-elnök iszlámmal kapcsolatos mondatait.

A fideszesek felakasztását támogatná a Jobbik békéscsabai jelöltje Újabb szélsőséges politikai vélemény került fel az internetre.
Jobbik: Orbán Viktornak le kellene mondania A Jobbik szerint a miniszterelnök a családjával együtt érintett egy Magyarországot megkárosító korrupciós csalássorozatban, ezért le kellene mondania
''Vona Fabook'' Jemenben és az Arab-Magyar Barátság napja Ma már tagadni próbálja a Jobbik elnöke, de volt idő mikor büszkén vállalta Vona az arab-iszlám világ iránti vonzalmát.
Marad a homofób Momentum elnök A Momentum pécsi elnöke elismerte, hogy korábban a Jobbik radikális, antiszemita nézeteit tartotta helyesnek. Nemes Balázs Facebook oldalán megosztott videójában arról beszél, ma már elhatárolódik a s...
A Jobbik éjjel-nappali kezelést ígér a daganatos betegeknek Egy Jobbik-kormány alatt akár szombat hajnalban is kiderülhet, ha rákos vagy!
Fidesz: Vona Gábornak kell magyarázatot adnia! Orbán Viktor miniszterelnök bevándorláspolitikája elég egyértelmű az egész világ számára. Akinek magyarázatot kell adnia az Vona Gábor, a Jobbik elnöke emelte ki a Fidesz péntek délután az MTI-hez el...