Az elhízott embert rengeteg betegség fenyegeti - íme a sokkoló a lista

Megduplázódott az elhízás aránya a világban 1980 és 2014 között - hívta fel a figyelmet az elhízás világnapja alkalmából az Elhízástudományi Világszövetség. Adataik szerint az elhízás következményeinek kezelése 2025-re eléri majd az évi 1,2 billió dollárt.

2017. október 12. 20:17

A cikk folytatása...Friss hírek
Csodálkozunk, hogy elmennek az autószerelők? Mutatjuk a nyugati béreiket! Hiába csábítanák a magyar autószerelő műhelyek a dolgozókat, ha nyugaton kétszer-háromszor több pénzt is lehet keresni.
Az UEFA november közepén tárgyalja a dán női válogatott ügyét Már a férfi válogatott is jelentős összegről mondott le a hölgyek javára.
Grosjean kicsit kikapcsolt a két futam között Parc Fermé: Grosjean kicsit kikapcsolt a két futam között
Lehet, hogy kemények a francia rendőrök, de nem verik a menekülteket Cárfolja a francia kormány a jogvédők álíltásait.
Katasztrofális híreket kaptak a borkedvelők Több évtizedes mélyponton a világ bortermelése.
Eltűnt egy nő a XII. kerületből A hegyvidéki rendőrök a lakosság segítségét kérik.

Top hírek:
Budapesten vége a rémes időnek, a Dunántúlon még érvényben marad a riasztás Nagy szélre figyelmeztetnek, de már a másodfokú riasztást is visszavonták.
Fagyhat hajnalban Cserélje le a gumikat a kocsiján, és vigye be a muskátlikat, ha jót akar.
Momentum: Nem hagyjuk, hogy Orbán elvegye a szabadságunkat! Most nem kell tankok ellen harcolni, elég csak ikszelni, mondta Fekete-Győr András. Pár százan vettek részt a Momentum Mozgalom Szabadság téri rendezvényén.
Költözz ki - bútorozz be! - debreceni b24 Galéria 800 négyzetméteres udvarának átalakítása Keressük azokat az építészet, tájépítészet, művészet és dizájn szakos egyetemi hallgatókat, akik szívesen vállalnák a debreceni b24 Galéria 800 négyzetméteres udvarának átalakítását, aminek eredményeként a belvárosi udvar a fiatalok kedvelt, "otthonos" helyévé válhat.
A nap legfontosabb hírei 2017. október 23. A gyászos időben kevesen mentek az utcára, Orbán brüsszelezett, az ellenzék szétaprózva ünnepelt.
Feltehetően izraeli légicsapás végzett több dzsihadistával Az Iszlám Állammal kapcsolatban álló fegyvereseket és feleségeiket érte a támadás.