Minden jobb, ha vízálló

Különösen akkor, ha e-könyv-olvasóról van szó.

2017. október 12. 20:39

A cikk folytatása...Friss hírek
Napi horoszkóp - december 13 Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
Szülés után: miért cigiznek a nők? Nagyon sok nő leszokik a dohányzásról, amikor teherbe esik. Nagy részük azonban a szülés után nem sokkal ismét visszaszokik. ...
Már ennyien megnézték A Viszkist Kétszázezernél is többen váltottak jegyet Antal Nimród rendező legújabb, A Viszkis című akciófilmjére.
Milyen vitaminokat szedjünk télen? A hideg téli időszak alapos felkészülést igényel annak érdekében, hogy szervezetünk gond nélkül vészelhesse át ezeket a hónapokat. Különösen igaz ez a vitaminok tekintetében, amelyek megfelelő mennyiségű bevitele ilyenkor bizony igényel némi... ...
Vészhelyzetet okozott a heves esőzés Észak-Olaszországban Északnyugat-Olaszországban a jég, az olasz félsziget középső részén a heves esőzések miatti áradások okoztak vészhelyzetet. Emilia-Romagna tartományban ezer embert evakuáltak kedden az Enza-folyó áradása miatt.
Szakértő szerint korai volt Donald Trump döntése Korai volt Donald Trump amerikai elnök részéről, hogy elismerte Jeruzsálemet Izrael fővárosaként, annál is inkább, mert sem szövetségeseivel, de még saját embereivel sem egyeztette a lépést - jelentette ki Kis-Benedek László biztonságpolitikai szakértő kedden az M1 aktuális csatornán.

Top hírek:
Újabb klímacsúcsot tartanak Párizsban Több mint ötven ország vezetői találkoznak. Magyarországot Áder János köztársasági elnök képviseli.
Fásy ügyvédje a felfüggesztett börtönről: Egy rossz pillanatában elvállalt valamit Rosszul kezdődött Fásy Ádám és Seffer István plasztikai se­bész hete: ítéletet hirdetett a Fő­városi Törvényszék, elítélte többek között őket is az úgynevezett ős­sejtbotrányban, amely már 9 éve tart! A vádlottakat em­be­­ri test tiltott felhasználásának és emberen végezhető kutatás sza­­bályai megszegésének bűntette mel­lett többrendbeli csalás bűntet­té­ben találták bűnösnek.
Kirk Douglas 101 évesen is majd kicsattan - fantasztikus születésnapi fotók Ezzel pedig ő Hollywood hatodik legidősebb élő legendája.
Kari aji Mészárosnak: teljes oldalon hirdeti az MVM a paksi Atomenergetikai Múzeumot a Világgazdaságban
Robbanás volt egy osztrák gázelosztónál, Magyarországot is érintheti Legalább egy ember meghalt, Olaszországban vészhelyzetet hirdettek a gázellátásban.
Hatalmas drogfogás a határon Autóbuszban elrejtve próbált kábítószert átcsempészni a határon egy macedón férfi.