Két szokatlanul nagy januári fogás készül a Premier League-ben

Az Arsenal necces helyzetben legjobbjaival.

2017. október 12. 21:13

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
A Premier League-ben köthet ki Iker Casillas Október óta padoztatják a spanyol legendát Portugáliában, betelt a pohár, honfitársa mellett köthet ki Angliában.
Beismerte az angol játékvezető, hogy elnézte a tizenegyest Kétes helyzet alakult ki a Premier League hétvégi fordulójában, a játékvezetőnek döntést kellett hoznia.
Autogramot kértek a liverpooli focistától az ellenfelek Mohamed Szalah nagy sztár lett a Premier League-ben.
Öt gólig meg sem állt a gyikosan kontrázó Liverpool Klopp csapat kiütötte a Brightont. Öt meccse veretlenek a Premier League-ben.
Premier League: csapattársnak nézte a reklámtáblát és passzolt is Edzője le is cserélte inkább a szünetben a 80 millió eurós játékost.
Premier League: több helyen megbukott edzőben látják a megoldást Folytatódik az edzőkeringő az angol élvonalban.

A Chelsea-nek már nem kell, a Real Madrid viheti a brazil hátvédet A Telegraph azt írja, a Premier League-címvédő Chelsea olasz menedzserének, Antonio Conténak nincs már szüksége a brazil válogatott középhátvéd David
Premier League - A második félidőben fordított a listavezető Az éllovas Manchester City hátrányból fordítva 2-1-re nyert a Huddersfield vendégeként, így továbbra nyolc pont előnnyel vezeti a tabellát az angol labdarúgó-bajnokság 13. fordulóját követően.
Három éve nem tudja bevenni Liverpoolt a Chelsea A Chelsea a Premier League-ben legutóbb 2014. november 8-án tudott nyerni riválisa otthonába.
Súlyos büntetés: ezért kell fizetnie az angol sztárcsapatnak Komoly pénzbírságot kapott a Premier League-ben szereplő egylet.
Először tilthatnak el játékost szimulálásért a Premier League-ben Az Everton csatára verte át sikerrel a Crystal Palace elleni meccs játékvezetőjét.
Peter Crouch érdekes mutatóban lett rekorder a Premier League-ben Elég fordulatos meccset hozott a Brighton és a Stoke City hétfő esti találkozója.