Ilyen, mikor nem a "jószerencse", hanem a piac határozza meg Mészáros cégének sikerét

Újabb történelmi csúcson zárt a BUX, de Mészáros Lőrinc és Schmidt Mária nem örülhet annyira.

2017. október 12. 21:26

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Néha Mészáros Márta kanapéján aludt a még szegény Habony Árpád Ennek ellenére oda sem köszönt a rendezőnek, amikor összefutottak Andy Vajna éttermében.
Kitálalt Mészáros Lőrincről a kormányhivatal főigazgatója Kiderült: szerénysége tiltja, hogy önmagát előtérbe tolja, ellenfelei viszont agyonhallgatják szociális érzékenységét.
Mészáros Lőrinc csapata avathatja fel a Haladás új stadionját A Szombathelyi Haladás vadonat vadonatúj stadionját november elején avatják fel, de még mindig nem tudni ki ellen.
45 éve a színpadon Napra pontosan negyvenöt éve kezdte pályáját Mészáros Mihály és Jancsik Ferenc, a Jókai Színház két színművésze, akiket meg is ünnepeltek Békéscsabán. [...] Bővebben!
A nap fotója a fehér és a fekete hattyúról Az Izrael Balett kétrészes előadása egy klasszikus és egy kortárs olvasatát is adja a Hattyúk tavának. Mészáros Csaba fotói. [...] Bővebben!
Nem csodáljuk, hogy nem vállalja ismét a polgármesterséget Mészáros Lőrinc A HírTV újságírója, Oroszi Babett összeállított egy ábrát Mészáros Lőrinc összes érdekeltségéről. A Göbölyös Soma-díjjal és Junior Primával is jutalmazott újságíró két nap alatt 20 órát dolgozott vele...

Erősödik a forint, elszálltak Mészáros Lőrinc cégei Jó napja volt ma a hazai tőzsdének, emelkedett az OTP és a Richter, emellett az elhíresült nagyvállalkozó papírjai közül a Konzum és az Appeninn. Nagyot ment a lengyel piac is, valamint a katalán függ...
Mészárosék nem számoltak azzal, hogy ennyire veszteséges lesz a felcsúti kisvasút Egy év pereskedés után nyilvános lett a felcsúti kisvasút támogatásával kapcsolatos dokumentáció, kiderült, mivel számoltak Mészáros Lőrincék. Évi 10 ezer látogatót ígértek, ami ugyan teljesült, de a...
Mészáros Lőrinc megszerzett egy céget, gondolkodás nélkül, nekifutásból vágtak hozzá 44 milliárd forintot A Kall Ingredientshez az állami és kormányközeli szereplőktől úgy ömlött életveszélyes sebességgel és erővel a 100 százalékos támogatás, hogy a cég előtte nem végzett érdemi üzleti tevékenységet.
Egy éve ezen a napon csinálta ki a NER a legnagyobb magyar politikai napilapot A később Mészáros Lőrinchez került cégnél 2016. október 8-án közölték a dolgozókkal, hogy megszűnik a Népszabadság. Azóta sokat romlott a sajtószabadság helyzete Magyarországon.
Mészáros házibajnoksága: elverte a Felcsút az Eszéket Természetesen a Pancho Aréna adott otthont a barátságos találkozónak.
Lánykérésre készült: a Las Vegas-i merénylő szakította el tőle szerelmét Közel hatvan emberrel végzett a kisebb fegyverarzenállal felszerelkezett mészáros. A gyász csak még mélyebb lesz, ahogy felszínre kerülnek a halálesetek mögötti személyes tragédiák.