Ilyen, mikor nem a "jószerencse", hanem a piac határozza meg Mészáros cégének sikerét

Újabb történelmi csúcson zárt a BUX, de Mészáros Lőrinc és Schmidt Mária nem örülhet annyira.

2017. október 12. 21:26

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Vona Gábor megfenyegette Mészáros Lőrincet A Jobbik elnöke az Echo Tv stábjával üzente meg neki, hogy nem ússza meg az elszámoltatást.
Annyira elterjedtek a pletykák, hogy be kellett jelenteni: Mészáros Lőrinc nem vesz több tőzsdei céget A hírbe hozott cégek árfolyamai durván megindultak.
10 hónap alatt majdnem megduplázta cégeinek számát Mészáros Lőrinc 203 cége van a felcsúti polgármesternek.
Kiderült, miért változtathatta meg útvonalát az elhunyt pilóta Meghalt egy 69 éves férfi, amikor lezuhant repülőgépével Zichyújfalunál, Fejér megyében. A gép a falutól néhány kilométerre egy szántóföldbe csapódott. A Mokkában Mészáros László a Magyar Repülő Szöve...
Eladó Balatonföldvár egyik legjobb telke egy szállodával, na ki veszi meg? A helyiek már most tudni vélik, hogy Mészáros Lőrinc lesz a befutó.
Ön is meggazdagodhat, ha Mészáros Lőrinc cégeibe fektet. Mutatjuk hogyan! Mészáros Lőrinc jelenleg Magyarország 8. leggazdagabb embere. Vagyona megközelítőleg 105,7 milliárd forint, legalábbis a Forbes legfrissebb gazdaglistája szerint (Forbes, 2017, november). Mészáros Lőr...

2115 milliárd forintnyi közbeszerzést nyertek a kormány kedvenc cégei egy év alatt Az Átlátszó 2017-es listáján az első öt cég mind Mészáros Lőrinc környezetében működik.
Emelték volna az áramdíjat A hálózatok karbantartási forrásából milliárdokat csippentenek le Mészáros Lőrinc számára.
Valaki tudott valamit? Vizsgálódnak az egyik Mészáros-akció miatt Többeknek is feltűnt, hogy a CIG Pannónia papírjai már azelőtt drágulni kezdtek, hogy bejelentették volna a Konzum belépését. A felügyelet adatokat gyűjt arról, lehetett-e bennfentes kereskedés.
Micsoda év lesz: ma újabb 42 milliárd forintot nyert Mészáros Lőrinc Az év első munkanapja után a másodikon is nagy közbeszerzéseket nyertek el Mészáros Lőrinc cégei. A felcsúti polgármester vasutat építtethet és egy szennyvízprojektbe is beszáll.
Óriási menetelés - Mészáros Lőrinc adott nekünk egy új bluechipet Erős éve volt 2017 a budapesti tőzsdének, az átlagforgalom közel ötödével nőtt, a BUX pedig évek óta világszínvonalú teljesítményt nyújt. A tavalyi év persze a Mészáros-papírok hihetetlen szárnyalásár...
Már Arany János is Mészáros Lőrinc eljövetelét várta titkon? A költő újévi verse igazán elgondolkodtató.