Közel 200 üres háziorvosi praxist sikerült betölteni

Negyven százalékkal több jut az alapellátásba, mint 2010-ben - mondta Rétvári Bence.

2017. október 12. 20:56

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Rétvári Bence szerint már alig mennek külföldre a magyar orvosok Az államtitkár szerint az egészségügyisek béremelése megfelezte a kivándorlók számát.
Szerb miniszterekkel tárgyalt Rétvári Bence Az Emmi parlamenti államtitkára családtámogatásról, valamint felsőoktatási és kulturális ügyekről egyeztetett.
Romokban az egészségügy? A kormány válasza: ez egy reménytelen helyzetben levő párt kétségbeesett próbálkozása Rétvári Bence államtitkár átvágta a gordiuszi csomót.
Több színház és szélesebb színházi kínálat Magyarországon Az utóbbi nyolc évben nőtt a magyarországi színházak száma mondta Rétvári Bence.
Rétvári Bence: Visszapótolja a kormány, amit a szocialisták elvettek Szerencsére most azt az időszakot éljük, amikor visszapótolja a Fidesz-KDNP azokat a forrásokat, amelyeket a szocialisták elvettek. Sőt annál többet is tesz az egészségügyi források közé jelentette k...
Rétvári Bence: félmillió ember ellátását oldotta meg odaköltöző háziorvos Az utóbbi évek pályázataival, négymilliárd forintos ráfordítással sikerült elérni, hogy félmillió embert helyben élő háziorvos, 137 ezret fogorvos lásson el mondta el az M1 aktuális csatorna péntek r...

Rétvári Bence az állampapírokra alapoz Az EMMI államtitkára a csaknem egymilliós fizetését a vagyonnyilatkozata alapján állampapírokban látta a legjobb helyen: hétmillióról 13 millióra emelkedett az itt befektetett vagyona. Megvan a XI. k...
Megkérdezték a kormányt, hogy hányan haltak meg kihűlés miatt ezen a télen. Ami ezután történt, arra senki nem volt felkészülve Rétvári Bence új nemválaszolási rekordot állíthatott fel.
Beosztom Ma nagy napom volt. Több kormányközeli rádióban Rétvári Bence államtitkár azt üzente: ma átutalják a nyugdíjamat.
Kamuméter: az államtitkár és a menekültek Rétvári Bence államtitkár Mezőtúron előadta magát, gondolván, szavai majd elsüllyednek az idő tengerében. Csakhogy a Mezőtúri helyi tévé feltette a felvételt az internetre.
Mégis van elég vér Még január elején cikkezett arról a sajtó, hogy az országban több vércsoportból is hiányzik a szükséges mennyiség. Rétvári Bence államtitkár szerint nincs probléma, de javítanának a véradási hajlandós...
Rétvári Bence is túlterhelt gimis volt Miközben diákok tüntettek az esőben, magát ünnepelte a CÖF. Rétvári Bence onnan üzent nekik.