Újpest mérgezett adománya: krumpli és Kubatov

A fideszes újpesti önkormányzat, egyszerűen nem képes önzetlenül segíteni. Most a Soros-tervről kell tájékozódnia, aki az adományban részesül.

2017. október 15. 8:57

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Ehhez ért Kubatov Szurkálás történt a november 5-i Fradi meccsen, fradista esett neki fradistának.
Lehet, hogy nem a farpofái között vitte be a késeket a megvert vezérszurkoló Akár a kezére tekert bandázsba rejtve is bevihette a késeit a Kubatov-féle vezérszurkoló a múlt szombati Ferencváros-meccsre. A férfi szemtanúk szerint készült valamire a szünetben. Úgy tűnt, az FTC ...
Videó a lincselésről a Fradi-stadionban, hol voltak a biztonságiak? Több tucat ultra rúgta, taposta Kubatov vezérszurkolóját.
Szép gesztus volt Kubatovtól, hogy visszaengedte a Fradi ultrákat? Közel három és fél év után visszatért a Fradi-tábor a lelátóra hazai meccsen. Erről, na meg Kubatov Gáborról kérdeztük a szurkolókat a Debrecen elleni mérkőzés előtt. Videó.
Késelés és lincselés a Fradi-stadionban Ketten súlyosan megsérültek. Információink szerint Kubatov ultrái verekedtek össze a visszatérőkkel.
Vénaszkenner nélkül is váltható jegy a Fradi meccseire Mostantól vénaszkennelés nélkül, úgynevezett B típusú jeggyel is beléphetnek a nézők a Groupama Arénába a Ferencváros hazai labdarúgó-mérkőzéseire de csak a kapu mögötti B1, B2, B3, valamint C1 szekt...

B típusú szurkolói kártyát vezet be a Ferencváros Kubatov Gábor "fátylat borít" a szurkolóktól kapott halálos fenyegetésekre.
Megtartják-e Kubatov Gáborral a beszélgetést a stadionok létjogosultságáról Magyarországon?
Kubatov megállapodott a Fradi-táborral Az FTC elnöke még abba is belement, hogy a vénaszkenner se legyen kötelező.
Mégsem mennek Aszódra a fóti menedékkérő gyerekek A kormány meghátrált, és ezt Kubatov Gábor jelentette be Aszódon egy lakossági fórumon.
Kubatov visszakozott: mégsem az aszódi javítóintézetbe kerülnek a menekült gyerekek Azt, hogy akkor hova, nem árulta el.
Kormányszóvivő: látható, hogy a Soros-párti erők kampánya újra erőre kap A kormányszóvivő szerint látható, hogy a Soros-párti erők kampánya újra erőre fog kapni; ott vannak az asztalon Brüsszelben azok a tervek, amelyekről kérdéseket tesznek fel a nemzeti konzultációban, é...