A 10 legerősebb antioxidáns-tartalmú étel: olcsók, és egész évben kaphatók

Jóval hatékonyabb, ha természetes úton pótolod a hiányt.

2017. október 17. 9:50

A cikk folytatása...Friss hírek
A sors útjai - ORSZÁGOS TV PREMIER - hétköznap 15.45 Ajánló -  A sors útjai: hétköznap délutánonként 15.45-kor a TV2-n!
Paula és Paulina - hétköznap 14.45 Ajánló -  Paula és Paulina: hétköznap délutánonként 14.45-kor a TV2-n!
Hello Hollywood - Návai Anikóval - 29. adás A magyar rendező első hollywoodi filmjében olyan nagy nevek szerepelnek majd, mint Bradley Cooper és Gal Gadot. A gyönyörű színésznő elárulta Anikónak, rajong Mundruczó Kornélért, nagyon tehetséges rendezőnek tartja és alig várja már, hogy elkezdődjön a film magyarországi forgatása.
Megnyílt Európa első automata bankja Megnyílt Európa első automata bankja. A fiókban a legmodernebb eszközök segítik az ügyfeleket. A kirendeltség annyira automatizált, hogy még bankosok sem dolgoznak a fiókban, a hitelügyintézést például videókapcsolaton keresztül bonyolítják le. ...
Trump népszerűségét is vizsgálták Donald Trump a magyarok és a lengyelek között a legnépszerűbb a Közép-Európai térségben. Ez derül ki a Nézőpont Intézet legfrissebb kutatásából, amelyet 12 európai országban végeztek több kutatóintézet segítségével. A szakértők szerint pozitív jel, hogy Donald Trump nyitottabbnak tűnik a térség felé, mint elődje Barack .
Ron Werberrel szerződik az LMP Az LMP egy új, az egykori devizahiteleseket segítő törvény azonnali kidolgozását szorgalmazza, a párt ugyanis a kilakoltatási moratórium két hónapos meghosszabbítását nem tartja elegendőnek. Schmuck Erzsébet frakcióvezető-helyettes követendő példának ítélte Romániát, ahol felvételkori árfolyamon válthatták át az emberek a devizahiteleiket a nemzeti .

Top hírek:
Mennyei lúdlábtorta könnyű krémmel töltve - A legjobb Márton-napi desszert A lúdlábtorta akkor lesz felejthetetlen, ha a puha, kakaós piskótát nem émelyítő, hanem lágy csokis krémmel töltöd meg.
Összekaptak a lányokon a taxisok Felejthetetlen élményekkel tértek haza tunéziai nyereményutazásukról a Miss Balaton udvarhölgyei. Pál Gabriella és Szakálos Dóra úgy fedezte fel Sidi Bou festői szépségű városát, hogy közben taxisok küzdöttek a kegyeikért. Találkozhattunk a 2017-es év Miss Tunézia verseny győztesével is, aki egy rendkívül kedves, közvetlen lány.
100 kilós trükkös tolvaj lopta el a 90 éves szentesi asszony összespórolt pénzét Trükkös tolvaj vert át egy 90 éves szentesi asszonyt. A férfi az hazudta, hogy a tanácstól jött, és az idősek kedvezményes karácsonyi étkeztetéséről szeretne beszélni. 10 ezer forintot kért az idős asszonytól, majd azt mondta, ez nem jó, adjon neki egy másik 10 ezrest. Az asszony mit sem sejtve ballagott oda a spórolt pénzét tartalmazó dobozhoz, és kivett egy újabb bankót.
Sűrű, krémes házi szezámpaszta - Így készül a tahini Ha rajongsz a keleti konyháért, akkor feltétlenül próbáld ki a házi szezámpasztát, sok ételhez jól jön.
Álcázd a routert! 10 pazar ötlet, ami minden lakásba illik Gyors marad a net, mégsem rondít be a nappali közepén.
6 pár, akik szakítás után újra összejöttek Azt hitted, hogy romantikus happy enddel csak a filmek végződhetnek? Íme 6 sztárpár, akik bebizonyították, hogy Hollywoodban is létezik tündérmese!