"Hiába voltam beteg, éhes, hiába volt sebes a mellkasom, a gazdi nem törődött velem"

Az elmúlt 25 évben több ezer állat fordult meg az Állatszigeten. Időnként néhányuk történetét szeretném veletek megosztani, mert higgyétek el, mind egyéniségek!

2017. október 18. 7:15

A cikk folytatása...Friss hírek
16 tű volt a 11 hónapos testében -  az anya tagad Egy üzbég asszony azért vitte el a 11 hónapos kisfiát az orvoshoz, mert lázas volt, és vizelési problémákkal küzdött - írja a Mirror. Az orvosok tüdőgyulladásra gyanakodtak, meg is röntgenezték a kisfiút, és ekkor érte őket a sokk, ugyanis a gyerek testében tűk voltak. Szívben, gerincben, nyakban, vastagbélben és a húgyhólyagban, illetve a mellkasában is találtak.
Albán lányt erőszakolt meg a focista, mégis futballozhat Annak ellenére pénzt kereshet a futballal, hogy egy fiatal nő elleni milánói erőszak miatt tavaly ősszel kilenc év börtönre ítélték Robinhót.
2018 tíz legjobb szállodája: Nem csak csodásak, de megfizethetőek is Meglepő, de az első helyezett hotelnek van az egyik legalacsonyabb ára.
Elhagyatott, szovjet szellemváros az egykori Csehszlovákiában: ma is üresen áll Állítólag egykor atomtölteteket is tartottak itt.
Paula és Paulina - 99. rész Paula állapota továbbra is válságos, csak Paulina reménykedik abban, hogy felgyógyul. Paulina tudomást szerez Paula és Willy tervéről, de a gondok közepette meg is feledkezik róla. Paula arra kéri Carlos Danielt, hogy menjen be hozzá a kórházba. Paulinát figyelmezteti, hogy Willy mire készül. Carlos Daniel és Piedad mama meglátogatják Paulát, aki arra kéri az ikertestvérét, hogy legyen Carlos Daniel felesége.
Fürdőzés közben videózott, véletlenül felvett egy fulladást A híres ausztrál MacKenzie-vízesésnél fürdőzött a 24 éves Anneka Bading barátaival, ehhez bevitte a kis GoPróját is a vízbe. Azt viszont nem tudta, hogy mögötte a háttérben, a sziklákon állók éppen egy barátjukat keresik, aki nem sokkal korábban becsúszott a vízbe és nem emelkedett ki. A 28 éves tajvani férfi holttestét másnap találták csak meg, egy szikla alá szorulhatott be írta a Daily Mail.

Top hírek:
Végzetes svédasztal: mérgezett vacsorát adtak a magyaroknak Thaiföldön Súlyos ételmérgezésbe halt bele egy magyar turista, miután svéd­asztalos vacsoráját elfogyasztotta a thaiföldi üdülőparadicsom, Pattaya egyik luxusszállójában. A holttestet egyelőre nem hozhatják haza. 
Menesztették a népszerű magyar műsorvezetőt - Váratlanul szűnt meg 2 műsora Kadarkai Endre mindkét műsora megszűnik a Story TV-n.
Féktelenül - vasárnap 21.35 Ajánló - Szereplők: Keanu Reeves, Sandra Bullock, Dennis Hopper, Jeff Daniels, Joe Morton
10 étel, ami pótolja a káliumot: csökkentik a vérnyomást és a fáradékonyságot Természetes forrásból pótolható a szükséges napi mennyiség.
18-szor fosztotta ki a templomi perselyeket a tápiószőlősi rablópáros Egészen szentségtelen bűncselekmények miatt kell felelnie egy 27 éves tápiószőlősi férfinak, aki 22 éves élettársával három templomban, legalább 18 alkalommal ürítette ki a perselyt. V. F. egyik alkalommal még a gyermekét is magával vitte. Akkor egy babakocsit hozott el Isten házának a kertjéből.
Íme, az idei Oscar-jelöltek listája - Most tette közzé az Akadémia Közülük kerülnek majd ki az idei nyertesek.