"Hiába voltam beteg, éhes, hiába volt sebes a mellkasom, a gazdi nem törődött velem"

Az elmúlt 25 évben több ezer állat fordult meg az Állatszigeten. Időnként néhányuk történetét szeretném veletek megosztani, mert higgyétek el, mind egyéniségek!

2017. október 18. 7:15

A cikk folytatása...Friss hírek
Napi 100 kalóriával fogyasztotta magát csontvázzá a fiatal nő - videó Pokoli időszakon van túl a New Yorkban élő Stephanie Rodas. A most 28 éves nő 13 évesen még az átlagos iskolások életét élte. Akkoriban azonban rengeteg kritikát kapott a kortársaitól, mondván, az átlaghoz képest néhány kilóval több van rajta - írja a Daily Mail. Stephanie életében mindez olyan nagy törést okozott, hogy mindent megtett annak érdekében, hogy lefogyjon.
Vona Gábor elfut a kérdések elől Elfut a kérdések elől a Jobbik elnöke. Vona Gábor nem válaszol az antiszemitizmussal kapcsolatos újságírói kérdésekre, pedig sokan kíváncsiak lennének a válaszokra. Közben a mandiner.hu újabb hangfelvételt hozott nyilvánosságra, ezen a Jobbik közeli Alfahír főszerkesztője szerint csak „golyóval” lehet kilépni a nemzeti radikalizmusból, egy másik jobbikos képviselő pedig azt mondta, hogy a zsidó Facebookot Nosebooknak .
Rendőrökre támadtak a diáktüntetők Molotov koktéllal és égő benzines üvegekkel támadtak a rendőrökre egy békésnek induló diáktüntetés résztvevői Görögországban. Ezt a felvonulást minden évben megrendezik, az 1973-as diáklázadásra emlékeznek így, akkor nagyon sok fiatal halt meg. ...
Teljesen kiégett a bérház tetőtere Hét tűzoltó megsérült, amikor egy bérház felső szintje kigyulladt Manhattanben. A lángok pillanatok alatt tovább terjedtek a hat emeletes épületben. A tűzoltók csak daruk segítségével jutottak a tűz közelébe. Az összes lakót - még a háziállatokat is- kimenekítették a házból, azonban így is nagyon sokan veszítették el az .
Drága, és még drágulhat a zöldség Emelkedhet a zöldségek, gyümölcsök ára, a kiskereskedők azt mondják, csak azért nem emelnek már most, mert a hipermarketekben alacsonyabbak az árak. Már most sem olcsó a zöldség, a termelők mégis rosszul járnak, a kereskedők 30-40 százalékos hasznot is rátesznek. Azonban azt mondják kénytelenek emelni, ugyanis magasak a költségeik.
Mosókonyhában él a rákbeteg fiú Fűtetlen mosókonyhában lakik és éhezik egy 22 éves beteg fiatalember Salgótarjánban. A férfiről nem rég kiderült, hogy rákos, meg is műtötték. Azt mondja, nyitott gerince van, három csigolyája hiányos és asztmás is. Pár ezer forintból él, a lakás rezsiét ki sem tudja fizetni, ennivalóra nem is telik neki, csont sovány.

Top hírek:
Bizarr felvétel: kiszúrta a Google térkép az utcán napozó földönkívülit Ritka fura dologra bukkant a Google Maps.
Hoppá! A török híresség frufrura váltott A Bosszú vagy szerelem című sorozat színésznője, Tuba Büyüküstün ismét mesés frizurára váltott. Neked, hogy tetszik a török híresség átalakulása?
Endrei Judit megmutatta ritkán látott lányait - Ennyire hasonlítanak a bemondónőre Endrei Judit mindkét lánya, Nóra és Laura is hazaköltözött a szülői házba.
Így készült: A Viszkis (Teljes werkfilm) Vagány volt, híres lett. Ő az, akit mindenki ismer, olyasmit mert, amit senki előtte, és aki mindig egy lépéssel a rendőrség előtt járt. És aki minden bankrablása előtt megivott egy pohár viszkit.
Fűszeres, sütőtökös röszti - Kívül ropogós, belül szinte krémes Gyors és egyszerű fogás: a sütőtökből készült rösztit imádni fogod!
30 négyzetméter az egész ház: még egy télikert is odafért Bámulatosan praktikus a helykihasználás.