KDNP-s javaslatok a kívánt gyermekek megszületése érdekében

A Kereszténydemokrata Néppárt szerint az óvodák, bölcsődék további fejlesztése, a családi otthonteremtési kedvezmény bővítése és a távmunka lehetőségének fokozott biztosítása egyaránt hozzájárulhatna a kívánt gyermekek megszületéséhez a következő időszakban.

2017. október 20. 13:43

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
KDNP: Nehéz szavakat találni a Tudose-nyilatkozatra A Kereszténydemokrata Néppárt szerint felháborító és rendkívül szomorú, hogy a román miniszterelnök, egy európai ország vezetője ilyen felelőtlenül és minősíthetetlen stílusban nyilatkozik.

Friss hírek
Növekvő verseny és átláthatóság a magyar közbeszerzési piacon Egyre több vállalkozás vesz részt a magyar közbeszerzési eljárásokon: 2017-ben átlagosan közel 8 cég pályázott egy-egy megbízásra.
Sajtótörténeti pillanat a kormányzati sajtóban Videós lapszemlénk a kormányzati és ellenzéki sajtó bugyraiból, tegnapi hírek, és Szöllősi György bátor kiállása.
Visszafordult a forint, újra 310 alatt járunk Gyengüléssel kezdte a napot a forint az euróval szemben, amivel rövid időre 310 fölé kapaszkodtak a jegyzések, innen azonban fordult a kurzus. Az amerikai dollár közben továbbra sem tud talpra állni,...
Indul a kriptodeviza-kereskedés szabályozása Dél-Koreában Dél-Korea eddig csak ígérte, de most itt a konkrét lépés a kriptodevizák szabályozása ügyében: betiltják a névtelen tőzsdei számlákon való kriptodeviza kereskedést. A cél az, hogy a pénzmosást és a bűnözés finanszírozását lehetetlenné tegyék, márpedig jelenleg ez a kriptodevizák egyetlen fundamentális felhasználási módja.
Először nyert díjat magyar sör egy rangos európai versenyen A sörfőzők egyik legrangosabb európai szakmai versenyéről, a World Beer Idolról tért haza három bronzéremmel egy Békés megyei kézműves sörfőzde.
Force India: új autó mellé új név is jön Az biztos, hogy nem Force One-ra váltanak.

Választás - KDNP: minél előbb, annál jobb Minél előbb, annál jobb - kommentálta Harrach Péter, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakcióvezetője csütörtökön, hogy Áder János államfő április 8-ra tűzte ki a 2018-as országgyűlési választ...

Top hírek:
Érdekes ötlettel állt elő Rupert Murdoch pénzt kérne a Facebooktól A sajtómágnás azt várná el a Facebooktól és a Google-tól, hogy fizessenek a sajtóorgánumoknak.
140-nél felúszott az Audi, ami ezután jött, az szinte földöntúli Döbbenetes jelenet az autópályán, de vajon ki vagy mi tett csodát?
Vádlott lett a migránsellenes kormánypárti szakértőből A vád szerint az Afganisztánban is élt asszony a röszkei ügy érintettje vallomását fordította félre.
Miért lázadnak a pénz miatt a milliomos teniszezők? Nem csak ismertséget, hanem tízmilliókat is nyert Fucsovics Márton azzal, hogy a nyolcaddöntőig jutott az Australian Openen. De a teniszezők többsége csak álmodhat arról, hogy egy fillért is viszontlásson abból a pénzből, amit a sportba befektet.
Végzetes svédasztal: mérgezett vacsorát adtak a magyaroknak Thaiföldön Súlyos ételmérgezésbe halt bele egy magyar turista, miután svéd­asztalos vacsoráját elfogyasztotta a thaiföldi üdülőparadicsom, Pattaya egyik luxusszállójában. A holttestet egyelőre nem hozhatják haza. 
Mintha átok ülne a szállodán, amely körül Tarjányi és Demján neve is felbukkan Többen is százmilliókat buktak a szentesi Petőfi Szálló felújításával, tucatnyinál is több per kíséri az impozáns épület rendszerváltás utáni történetét, az egyikben a Zoom.hu-tulajdonos Tarjányi Péter neve és Demján Sándor cége is felbukkant.