Így alakul kereskedelmi forgalmunk Szerbiával

A magyar-szerb kereskedelmi forgalom alakulása, 2007-2016; behozatal; kivitel; milliárd forint

2017. október 23. 2:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Pristina a szerb liszt ellen Koszovó, a Belgrád által el nem ismert legfiatalabb balkáni miniállam lisztügyben gazdaságilag is kiélezi a kapcsolatokat Szerbiával.

Friss hírek
Drónokhoz fejleszt mobil hálózati technológiát a Huawei Alacsony légtéri mobil adathálózati lefedettséget biztosító technológiát fejleszt a Huawei a drónok hasznosításában rejlő gazdasági potenciál kiaknázása érdekében - tájékoztatta az MTI-t a Huawei Wireless X Labs csütörtökön Londonban tett bejelentéséről a Huawei Technologies Hungary Kft.
Megszépült a múlt, a válság óta nem volt ilyen Magyarországon A harmadik negyedévben 72,7 százalékra csökkent az államháztartás bruttó, konszolidált, névértéken számított adóssága, ez 0,9 százalékponttal alacsonyabb a június véginél. Az adósságráta a válság óta...
Nem jutnak zöld ágra: tovább vitáznak Merkelék Meghosszabbították a német koalíciós egyeztetéseket.
Már ketyeg Európa következő szeparatista időzített bombája A boszniai muszlimok hajlandók háborút vívni a szerb közösséggel, ha azok kiválnak az államközösségből. Ez adott esetben azonnal kiterjedt konfliktussá válna, hiszen Putyin és a boszniai szerbek vezetője szoros kapcsolatban állnak és az elmúlt hat évben hétszer találkoztak. Az amerikai sajtó is felfigyelt a fortyogó Boszniára.
Több tucat pest megyei cég nyert milliárdokat kutatás-fejlesztésre Csütörtökön hirdetett eredményt a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal a Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása (VÁLLALATI KFI_16) konstrukció harmadik fordulójában, amelynek...
Közel 20 milliárd fontba kerülhet a kemény Brexit a brit feldolgozóiparnak Az Egyesült Királyság technológiai, egészségügyi és járműipara, illetve a fogyasztási cikkek gyártása számára évi közel 17 milliárd angol font (mintegy 6 ezermilliárd forint) veszteséget jelenthet az EU-ba irányuló export csökkenése a Brexitet követően derül ki a Baker McKenzie ügyvédi iroda és az Oxford Economics tanulmányából.

Szijjártó: Szerbiával van a legjobb kapcsolata Magyarországnak Magyarországnak a szomszédos országok közül Szerbiával van a legjobb diplomáciai és gazdasági kapcsolata, a gazdasági együttműködés is Belgráddal a legjelentősebb a nyugat-balkáni országok közül.

Top hírek:
Vigyázat, újabb fizetős útszakaszok jönnek januártól! Két új sztrádaszakaszon kell majd fizetni jövőre a közlekedőknek, a matricaárak azonban nem változnak 2018-ban sem - tudta meg a Napi.hu a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumtól. A két új fizetős...
Nem rejtegetik tovább: nagy bejelentés jön a Teslától Lejárt a kitolt határidő, bemutatják a cég új modelljét.
Újabb utak lesznek fizetősek jövőre Két szakasszal bővül a fizetős magyar úthálózat.
Óriási probléma és milliárdos üzlet a vécé Döbbenetes képek, több mint 700 millió ember szenved az alapvető higiénia hiánya miatt.
Nőtt az étkezési tojás csomagolóhelyi ára Az unióban és Magyarországon egyaránt.
Rájátszottak Trump hiúságára ázsiai vendéglátói A globalizáció sírásójaként és az amerikai gazdasági önérdek képviselőjeként utazta végig Ázsiát Donald Trump elnök, aki a liberális kereskedelempolitika bajnokának címét átengedte a rafináltan protekcionista Kínának.