Ron Werberrel szerződik az LMP

Az LMP egy új, az egykori devizahiteleseket segítő törvény azonnali kidolgozását szorgalmazza, a párt ugyanis a kilakoltatási moratórium két hónapos meghosszabbítását nem tartja elegendőnek. Schmuck Erzsébet frakcióvezető-helyettes követendő példának ítélte Romániát, ahol felvételkori árfolyamon válthatták át az emberek a devizahiteleiket a nemzeti .

2017. november 11. 23:01

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
60 millió eurós hitel a BRUA-gázvezeték romániai szakaszára A román gázvezeték-hálózatot kezelő állami vállalat, a Transgaz 60 millió eurós hitelt kapott az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Banktól (EBRD) a Bulgáriát, Romániát, Magyarországot és Ausztriát ö...
Az Európa Tanács figyelmeztette Romániát Az országnak javítania kell a nemzeti kisebbségek jogainak védelmét.
1,3 milliárd eurót ad Brüsszel a Romániát Magyarországgal összekötő vasútvonal felújítására Szépül, gyorsul a Kürtös-Konstanca szakasz.

Véget ért az idei FeHoVa 2018-ban Romániát köszöntötték a kiállításon.
Külföldi sajtó: Magyarország kihasználja Romániát, az EU veszélybe került a régió országai kapcsán Az Adevarul című román lap szerint Magyarország nem revizionista, hanem Erdély és Románia lakosságát és erőforrásait saját fejlődéséhez próbálja kihasználni. CNN: az unió felbomlásához is vezethet, ha...
Fazekas Sándor: tavaly az agrárkivitel mintegy 9 milliárd euró volt A magyar kivitel mintegy 85 százaléka más európai uniós országokba irányult, példaként említette Németországot, Romániát, Szlovákiát, Csehországot és Olaszországot.
Tengeralattjárót vásárol a román hadsereg az orosz befolyás ellen Romániát ismét a térség egyik meghatározó hatalmává tenné a miniszter.