Sebastian Vettel nyerte a Brazil Nagydíjat, Hamilton majdnem dobogós

Unalmas versenyen nyert a négyszeres német világbajnok.

2017. november 12. 16:52

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Emlékszünk, amikor Hamilton 2013-ban és 2014-ben is balesettel kezdte a tesztelést? Parc Fermé: Emlékszünk, amikor Hamilton 2013-ban és 2014-ben is balesettel kezdte a tesztelést?
Hamilton hármas csatát vár, Alonsóval bónuszként Mindig számíts a legrosszabbra, akkor remélhetőleg jobb lesz fogalmazta meg idei felfogását Lewis Hamilton, aki az utolsó tavalyi nagydíjak alapján képzeli el az erőviszonyokat.
Hamilton heteken belül hosszabbíthat A négyszeres világbajnok szerződésének utolsó évét kezdte meg a Mercedesnél, így egyre aktuálisabb a folytatásról beszélnie. Szerinte sem ő maga, sem a csapata nem szeretne másra váltani.
58 bajnoki cím csap össze a Formula-1-ben Döntő többségében úgy juthat el valaki a száguldó cirkuszba, hogy alsóbb kategóriákban bajnokká válik. Kevesen tudják, de nem Lewis Hamilton rendelkezik a legtöbb elsőséggel, pedig négyszeres világbaj...
Az Arsenal játékosával edzett Hamilton Gőzerővel készülnek az F1-esek, hogy fizikailag csúcsformában legyenek a tesztekre. Lewis Hamilton és Hector Bellerin közös londoni tréningezésen tanultak egymástól.
Hamilton boldog új évet kíván követőinek Parc Fermé: Hamilton boldog új évet kíván követőinek

Így kívánt boldog Valentin-napot Lewis Hamilton Parc Fermé: Így kívánt boldog Valentin-napot Lewis Hamilton
Hamilton Schumachert, Vettel Sennát előzheti meg idén egy statisztikában Parc Fermé: Hamilton Schumachert, Vettel Sennát előzheti meg idén egy statisztikában
Szirotkin: Hamilton remekül kezelte a nyomást Lewis Hamiltonnak meg kellett küzdenie a negyedik világbajnoki címért, mivel Sebastian Vettel végig a sarkában volt. A Williams új pilótája mondta el, hogyan látta kettejük küzdelmét.
Stroll felnéz Hamiltonra, de hőse Schumacher A Williams kanadaiját lenyűgözte, hogyan kezelte a nyomást Lewis Hamilton Sebastian Vettelhez képest. A versenyző újra hangsúlyozta, megérdemli helyét az F1-ben.
Ricciardo szívesen lenne Hamilton csapattársa Valószínűleg nem sok versenyző akarná azt, amit Daniel Ricciardo: egy csapatban versenyezni Lewis Hamiltonnal. Az ausztrál megindokolta, miért szeretné, ha ez egyszer valóra válna.
Női rajongóinak is kedvezett kicsit Hamilton Parc Fermé: Női rajongóinak is kedvezett kicsit Hamilton