Orbán támogatójának egyre inkább kifelé áll a rúdja

Tovább gyengült a Bajorországban kormányzó Keresztényszociális Unió (CSU) választói támogatottsága, és a német tartomány lakosságának csaknem négyötöde szerint Horst Seehofernek távoznia kell a CSU-elnöki és a kormányfői tisztségből - mutatta ki egy hétfőn ismertetett felmérés.

2017. november 13. 21:01

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Így éltek a magyar menekültek a második világháború után 1945 tavaszán csak Bajorországban tízmillió kelet-európai menekült élt, köztük egymillió magyar. Akik választhattak hazatérés és az emigráció között, sok esetben inkább a menekültéletet választották.

Friss hírek
Orbán támogatójának egyre inkább kifelé áll a rúdja Tovább gyengült a Bajorországban kormányzó Keresztényszociális Unió (CSU) választói támogatottsága, és a német tartomány lakosságának csaknem négyötöde szerint Horst Seehofernek távoznia kell a CSU-elnöki és a kormányfői tisztségből - mutatta ki egy hétfőn ismertetett felmérés.
Ki akarták rabolni a Pirellit, törölték a brazil F1-gumitesztet Biztonsági okok miatt törölték a keddre és szerdára tervezett Forma-1-es gumitesztet Sao Paulóban.
Kavicsot nyomott le újszülött babája torkán egy 16 éves lány Az amerikai lány azt mondta, nem vette észre, hogy terhes.
Mondja meg az EU-nak, mit gondol az álhírekről! Reszkessetek, álhírek, lesz itt konzultáció meg egy egész munkacsoport is! De vajon mi lesz az EU-ról hazudozó kormányokkal?
Két évet kapott az Iszlám Államhoz induló holland nő Két év börtönbüntetésre ítélt hétfőn egy rotterdami kerületi bíróság egy 22 éves holland nőt, aki a vád szerint 2015-ben férjével és gyerekeivel Szíriába utazott, hogy csatlakozzon az Iszlám Államhoz.
Nagyobb eséllyel élesztik újra a férfiakat a járókelők Nyilvános szívmegállás esetén a férfiaknak 23 százalékkal nagyobb esélyük van a túlélésre, mint a nőknek.

Nyíltan szembefordult a bajor miniszterelnökkel pártja ifjúsági szervezete Távozásra szólította fel Horst Seehofer bajor kormányfőt, a Keresztényszociális Unió (CSU) elnökét pártja ifjúsági szervezete. A politikus vasárnapi nyilatkozatában kártékonynak nevezte a követelést é...

Top hírek:
Négyszázan haltak meg az iráni földrengésben A halálos áldozatokon túl legalább 7000-en sérültek meg.
Mégis lesz török óriásmecset Budapesten? Az ötlet még 2015-ben felmerült, de akkor elhalt a projekt. Most úgy tűnik, mégis akarnak mecsetet.
Rákapott a tweetelésre a Twittert betiltó iráni vallási vezető Az Iránban betiltott Twitter éppen az egyik fő kritikusnak tetszett meg. Most őt kritizálják ezért mások.
Haríri előkerült, és igyekezett bizonyítani, hogy nem Rijád foglya Szaad Haríri lemondott libanoni miniszterelnök egy vasárnapi televíziós interjúban azt mondta, hogy hamarosan hazatér Szaúd-Arábiából.
A szexuális zaklatások áldozataiért vonultak fel Hollywoodban A #MeToo kampány inspirálta az összefogást.
Trumpnak szerenádozott a véreskezű önkényúr - videó A Fülöp-szigeteki elnök egy helyi slágert dalolt el az amerikai elnöknek.