Láttam a rajongó arcokat, mikor beszélt a bölcs vezér Bródy János posztja az Orbánnal szelfizgető hívekről

2017. november 14. 12:17

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Nézze meg, hogyan etették Simicskát, és most hogyan éheztetik Csúcsidőben az állami hirdetési piac több mint felét uralta Simicska Lajos médiaportfóliója, mielőtt összeveszett volna Orbánnal, mostanra lényegében nem érkezik oda egy fillér sem.
Akar találkozni Orbánnal? Akkor ezt kell tennie! Elég egy médiaipari érdekeltség, és a miniszterelnök készen áll a fogadásra.
Legendás hangszerével zenél a jövő héten az Arénában Bródy János (videó) A zenész 45 évvel ezelőtt jutott hozzá a steel-gitárhoz, most újra megszólaltatja majd.
Gyurcsány: Orbánnal nem alkuszunk Debreczeni József közírót indítja az április 8-i országgyűlési képviselőválasztáson a Demokratikus Koalíció (DK) Miskolc egyes számú választókerületében, a jelöltet a Magyar Szocialista Párt (MSZP) is...

A Tanítanék Mozgalom szerint már nincs értelme Orbánnal tárgyalni Hanem olyan pártokra kell szavazni, akik elfogadják az Oktatási Minimumot.
Miért fontos Orbánnak Európa egyik legkorruptabb politikusa? A Nyugat-Balkánon mostanában a vesztesek oldalán állunk, így lett egyre fontosabb partner Milo Djukanović. Montenegró valódi ura igazi balkáni nehézfiú, volt a világ legkorruptabb és huszadik leggazda...
DK: Nincs alku Orbánnal A Demokratikus Koalíció elnöke feslett erkölcsű bűnszövetkezetnek nevezte a kormányt. Gyurcsány Ferenc szombaton Budapesten tartott évértékelőjében leszögezte, hogy a Fidesszel és Orbán Viktor miniszt...
Gyurcsány: Nincs alku Orbánnal A DK elnök évértékelőjében azt mondta: a Fidesz politikailag beteggé tette az országot, a közerkölcsöt pedig porrá zúzta.