Mától befellegzett a bizniszpártoknak

Ha egy állami kampánytámogatásban részesülő párt az országgyűlési választáson egyszázalékos eredményt sem ér el, köteles visszafizetni az államtól kapott kampánypénzt - döntött a parlament kedden a kampányfinanszírozási törvény módosításával.

2017. november 14. 13:28

A cikk folytatása...Friss hírek
Csányi Sándor, Georges Leekens és a kétéjszakás szerető Ki az igazi felelős a Luxemburg elleni szégyenért, miért volt szükség Szélesire, és miért nem teljesülhetnek Csányi Sándor vállalásai?
Nyugdíjkorhatár: 70 éves korukig is dolgozhatnak a magyarok Folyamatosan nő a munkában maradási idő Magyarországon.
Brutális drágulás: ennyit húznak le a magyar autósokról A váltás mellett döntő ügyfelek átlagosan 17 ezer forintért kötnek új szerződést....
Nőtt a francia Alstom nyeresége Forgalomnövekedés mellett jelentős mértékben növelte nyereségét pénzügyi éve első felében a francia Alstom vasúti gépipari konszern.
"Egyértelmű volt a szexuális töltet" - Tvrtko oldalán üzent Kerényi 13 éves áldozata Kerényi esztelen hazudozásba kezdett - üzente vissza áldozata a tagadó rendezőnek. Azt írta, egy gyerek megfélemlítése, megalázása, elfenekelése nem pedagógia, hanem perverzió.
Mától befellegzett a bizniszpártoknak Ha egy állami kampánytámogatásban részesülő párt az országgyűlési választáson egyszázalékos eredményt sem ér el, köteles visszafizetni az államtól kapott kampánypénzt - döntött a parlament kedden a kampányfinanszírozási törvény módosításával.

Top hírek:
Ninja Warrior - 5. adás 1. rész Kezdetét vette a Ninja Warrior Hungary 5. Selejtezője. Pályára lépett Molnár Niki, Görgey Petra, Gelencsér Tímea, Sallay Szilvia, Gyöngyösi Teca, Mester Nóra és Hunyady Dominika.
Pornónak nézte a madarat a Facebook, ezért letiltott egy karácsonyi képeslapot Jackie Charley egy karácsonyra készített rajzot szeretett volna képeslapként árusítani a Facebookon, az algoritmus azonban közbelépett és blokkolta a feltöltést. Az ábrázolt madarat szexuális tartalomnak nézte az oldal.
NAV-vezér: csak a munkámat végeztem a Mollal Csak a képviselői munkáját végezte, amikor az olcsóbb üzemanyagért lobbizott - mondta az RTL Klubnak Tállai András, a NAV-ot vezető fideszes államtitkár.
Gulyás Gergely: jövőre egy hónappal a parlamenti választás előtt véget ér az Országgyűlés tavaszi ülésszaka
Összegyűjtöttük: Ezek a legfinomabb sütőtökös receptek Ősz van, a napok hidegek és sötétek. A sütőtök hűvös időszak egyik legnépszerűbb zöldsége. Azon kívül, hogy rendkívül finom, számos jótékony hatással bír.
Turistákat taposott agyon egy elefánt Zambiában Túl közelről akarták lefényképezni.