Tengerbe dőlt sziklának tűnik, de valójában étterem: lenyűgöző a kilátás a víz alatti ablakból

2019-ben már ezért a kuriózumért is érdemes lesz Norvégiába utazni.

2017. november 14. 15:00

A cikk folytatása...Friss hírek
Fél év alatt húsz kilót hízott Lajsz András A Guinness-rekorder mixerre jól ráijesztett orvosa, aki azt mondta neki, ha rövid időn belül nem fogy le, akár meg is halhat.
Unokája kelti reggelente Charlie-t - interjú Horváth Charlie nemrég tért haza New Yorkból, s amióta a fia a családjával hozzáköltözött, jól van, de a feleségét gyakran emlegeti.
Botrány Dányban: kisfiú buktatta le a kutyaverő rendőr Istvánt - videó Csomagtartóba bokszolta a rendőr Pötyi kutyát.
Horoszkóp: Február 21., Szerda Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat február 21-én is!
Drágám, add az életed! - I. évad 2. adás 1. rész Végre Aranka is kiengedte Kökény Attilát a kalitkából, aki megcsillogtathatta focitudományát... Majd érkezett ismét Keleti Andi, aki csípős küldetésre küldte férjét.
Féktelenül 2. - Teljes gőzzel - péntek 23.45 Ajánló - Szereplők: Sandra Bullock, Willem Dafoe, Jason Patric, Temuera Morrison, Lois Chiles

Kate Middleton földre szállt angyal Alexander McQueenben A hercegi pár megérkezett Norvégiába

Top hírek:
Foszlós fahéjas tekercs dagasztás és kelesztés nélkül: gyorsan elkészül Miért töltenél egy egész délelőttöt a konyhában, ha a könnyű tésztájú fahéjas tekercset gyorsan és nagyon egyszerűen is megsütheted?
Nagymamáink pasifogó tippjei, amit minden lánynak meg kell fogadnia Szókimondó, örök érvényű tanácsok.
Megelégelte a babaholmik sivárságát Eszter Mesevilágba illő bababútorokkal hódít egy kétgyermekes édesanya. Katona Eszter megelégelte a babaholmik és bútorok sivárságát, ezért gyermekének maga tervezte meg a szobáját. Vállalkozás lett belőle.
A 4 legnagyobb butaság a menstruációval kapcsolatban, aminek tényleg semmi alapja Néhány makacs tévhit máig tartja magát a menstruációval kapcsolatban.
Ritkán látott címlapfotón Sugár Ágnes és a kislánya - A bemondó 1995-ben így nézett ki 22 évvel ezelőtti fotó került elő Sugár Ágnesről.
Durva havazás jön: a katasztrófavédelem figyelmeztetést adott ki Intenzív havazásra kell készülni, ezért nem árt megfogadni a szakértő elővigyázatossági tippjeit.