A Soros-hálózat nemzetbiztonsági kockázatáról

Az Emberi Jogok Európai Egyezménye kimondja, hogy a véleménynyilvánítás, illetve az információk, eszmék megismerésének és közlésének szabadságát korlátozhatja a nemzetbiztonság és a közbiztonság védelme, illetve zavargások vagy a bűnözés megelőzéséhez főződő alkotmányos érdek. Az EU-ban és Magyarországon is aktív Soros-hálózat ugyanakkor tele van olyan személyekkel, akik korábban az amerikai titkosszolgálatnál (vagy annak közelében) tevékenykedtek, de katonai ex-vezetőket is megtalálunk az "impozáns" névsorban.

2017. november 14. 14:58

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
A hazánkról szóló brüsszeli jelentés felelőse kedden Magyarországra érkezik Judith Sargentini 2017. április 25-én és 2017. október 10-én találkozott a Magyar Helsinki Bizottsággal és egy Soros által finanszírozott szervezettel is.
Tényleg megtartják Soros-ellenes gyűlésüket a fideszes polgármesterek "Minden korábbinál nagyobb veszély fenyeget bennünket", így hívta össze társait Szita Károly péntekre.
Konrád György: Orbán felelőtlen volt, mert felejthetetlenné akarta tenni magát Az egykori demokratikus ellenzék egyik hangadója már Nagy Imréék újratemetésekor rájött, hogy tévedés volt Soros György pártfogásába ajánlani a jelenlegi miniszterelnököt. HVG-portré.
110 éves korában elhunyt Brandeisz Elza, Világ Igaza címmel kitüntetett mozgásművész Brandeisz Elza és családja bújtatta Soros György édesanyját a holokauszt idején.
Megemelték a terrorkészültségi szintet Bulgáriában A bolgár hatóságok megelőző intézkedés gyanánt megemelték a terrorkészültségi szintet az ország most megkezdődött, féléves soros uniós elnökségének idejére - jelentette be pénteken a bolgár belügymini...
Fizetnek Orbán "kormányzónak" felcsúti hívei A miniszterelnök a fideszeseknek adománykérő leveleket küld, anyagi hozzájárulást kér a kampányhoz, Soros György ellen. Elmentünk Felcsútra, hogy megtudjuk, ott mekkora a fizetési kedv. Videó.

Bírálja a Jobbik Orbán Viktor levelét Szilágyi György jobbikos országgyűlési képviselő szerint "hiteltelen és pofátlan" Orbán Viktor levele, melyben a Soros Györggyel szembeni kampányhoz kér pénzbeli támogatást
Orbán pénzt kér a fideszesektől Soros ellen A párt kommunikációs igazgatója szerint a miniszterelnök a napokban levélben keresi meg azokat a Fidesz támogatókat, akik erre korábban felhatalmazást adtak.
Bulgária átvette az Európai Unió soros elnökségét Hétfőtől hat hónapon át Bulgária tölti be az Európai Unió soros elnökségét, a kelet-balkáni állam Észtországtól veszi át, s júliusban Ausztriának adja tovább a tisztséget.
Soros szegény zsúrárvája
Magyarország megerősödött Orbán: A népvándorlást meg lehet állítani, a globalizációt meg lehet fékezni, Brüsszelt meg lehet zabolázni, Soros tervét meg lehet lékelni.
Fidesz: Ha az ellenzék nyerne, egy Soros György formájú meteor csapódna le Magyarországra