Egy biztonsági cég bizonyítja: könnyen átverhető a Face ID

Bár az Apple az ellenkezőjét állítja, az egyik biztonsági cég szerint igen könnyen becsapható a jubileumi iPhone arcfelismerője, és ezt bizonyítja is.

2017. november 14. 17:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Egy 10 éves gyerek átverte a Face ID-t Az édesanya iPhone X készüléke feloldotta a zárolást: erre nagyobb az esély a 13 év alattiaknál.
Nagyon súlyos kritikát kapott a Face ID Egy biztonsági cég könnyen átverte az Apple rendszerét, amely szerintük nem biztonságos, messze elmarad a Touch ID-tól.
Átverhető az Apple Face ID A többségnek ettől függetlenül nem kell aggódnia a rendszer biztonsága miatt.
Mégis megér 380 000 forintot az Animoji? Az Apple sokat dolgozott az iPhone X Face ID-ján: végül elárasztották a netet az animojis karaoke- és kisfilmes videók.
Nem ikrek, csak testvérek, de átverték a Face ID-t Azt az Apple is elismeri, hogy nemcsak az ikrek, hanem az egymásra nagyon hasonlító testvérek is becsaphatják az iPhone X arcfelismerőjét. Az alábbi videóban egy testvérpár (nem ikrek) cselezi ki a F...
Az Apple megosztja az arcfelismerési adatokat Minden tele van azzal, hogy az Apple átadja a külső fejlesztőknek a Face ID által begyűjtött felhasználói adatokat - megvizsgáltuk a témát, mi is az igazság.

Az Apple sosem akart ujjlenyomat-olvasót az iPhone X-re A vállalat egyik alelnöke szerint a kezdetektől fogva csak a Face ID volt a célkeresztben.
Mégis gond van az iPhone X-zel? A tesztek szerint nem úgy működik a Face ID, ahogy kellene Az Apple szerint az iPhone X egyik nagy dobása az arcfelismerést biztosító Face ID, az elvégzett tesztek alapján azonban olyan, mintha a technológia még félkész lenne.
Cáfolja az Apple, amit a Face ID-ról pletykálnak Egy, a Face ID pontosságának csökkentésével kapcsolatos pletyka kering napok óta a neten. Az Apple kategorikusan tagad.
Nem nyűgözte le a legendás Apple-alapítót az iPhone X A mérnöknek kétségei vannak a Face ID megbízhatósával kapcsolatban.
Az Apple társalapítója nem vesz iPhone X-et Steve Wozniak arról sincs meggyőződve, hogy a Face ID olyan jól működik majd, mint az Apple szeretné.
Ön is sokszor használja? Ezek az amerikaiak kedvenc emojijai Az Apple úgy szerzett adatokat az amerikai felhasználók kedvenc emojairól, hogy közben nem sértette meg a magánszférájukat.