Ha valamiből film lesz, az ez

Pedofília, egy 17. századi bíboros, farkasok, egy mongol mobiltelefon, egy francia kultúrdiplomata és egy egészen elképesztő szökés Szibériából ezek az összetevői 2017 leghihetetlenebb történetének.

2017. november 14. 17:54

A cikk folytatása...Friss hírek
5 ezer 65 év feletti ember jut számítógéphez A kormány idősügyi infokommunikációs programjának keretében ötezer, 65 év feletti, többségében egyedül élő ember jut számítógéphez; az első eszközöket csütörtökön adták át Berettyóújfaluban.
Liptaiék élvezték az adásszünetet videó Az Appra magyar! második adása techikai hiba miatt elmaradt a TV2-n, de a műsor szereplői feltalálták magukat a stúdióban. A nézőkre az elmaradt adás után csütörtökön dupla annyi pénznyeremény várt.
Jók a magyar-szlovén politikai kapcsolatok A magyar-szlovén politikai kapcsolatok kiválóak, az egyik legjobb kapcsolat a szomszédos országok közül Szlovéniához fűzi Magyarországot - mondta Kövér László, az Országgyűlés elnöke csütörtökön az Országházban, miután a szlovén parlament elnökével találkozott.
Lajcsi trombitál Stadler temetésén Szombat délelőtt vesznek végső búcsút Stadler Józseftől a szülőfalujában, Akasztón. Az egykori üzletember családja úgy döntött, hogy kedves ismerősét, Galambost Lajost ké­rik fel arra, hogy a temetésen gyászzenét fújjon. Azt gondolom, hogy zenésznek lenni nem csak egy feladat, hi­vatás is. Nem az első alkalommal fordul elő, hogy temetésen trombitálok.
Két éve szabadult a börtönből a menekülés közben elgázolt bankrabló Egysaroknyira jutott a bankrabló, mert menekülés közben elgázolta egy teherautó. A pénz szétszóródott az úton, a rablót mentők vitték el.
Vizeletcsepegés: a prosztata a felelős? Az inkontinencia nemcsak a nőket érinti, gyakori panasz férfiak esetében is, amelyet mindenképpen ki kell vizsgáltatni. ...

Menekülés Szibériából: hidegháborús rémálom 2015-ben Egy Oroszországban élő francia férfi életét egyik napról a másikra romba döntötte a titkosszolgálat. Egy pszichiátrián találta magát, saját lányának molesztálásával vádolták meg. A zöldhatáron menekül...

Top hírek:
A Soros-tervvel humorizál a következő BagiNacsa-show Nacsa Olivér konzervatív fiúnak tartja magát, és szerinte jól helyen van a közszolgálati tévén a műsoruk, mert ott kevéssé elvárás a bulvárosodás, és nyugodtan nyúlhatnak közéleti témákhoz.
Olaszország mégsem tűnt el a migránsok térképéről 1100 illegális bevándorlót mentettek meg gumicsónakokból a Földközi-tengeren szerdán.
Ki is a szép és titokzatos Putyin-ellenlábas? Az orosz Kszenyija Szobcsak lenne a Putyin elnök ellen induló egyik jelölt. Az e heti HVG végigveszi 35 évének történetét, és motivációit. Úgy tűnik, ugyanakkora eséllyel lehet álellenzéki operettjelölt, mint Putyin valódi politikai ellenfele.
Bakondi: egyelőre nincs szükség újabb kerítésre Magyarország csak abban az esetben kezdené meg a határvédelmi kerítés meghosszabbítását vagy új építését, ha az illegális migráció fő iránya tartósan áttevődne más, a román vagy az ukrán határszakaszra - jelentette ki a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója csütörtökön az M1 aktuális csator...
Szülő nőt mentettek a tengeren Az olasz parti őrség egy civil szervezettel együtt mentette ki a nőt egy gumicsónakról.
“Helyteleníti ön, hogy a lezsidózott zsidó szervezeteket zsidózhatják?” Tamás Gáspár Miklós szerint ezt jelenti orbáni nyelven a civiltörvény népszavazási kérdése. Szerinte ma Magyarországon szélsőjobboldali rendszer van, ahol nincs ellenzék, mert nem is lehet.