Ha valamiből film lesz, az ez

Pedofília, egy 17. századi bíboros, farkasok, egy mongol mobiltelefon, egy francia kultúrdiplomata és egy egészen elképesztő szökés Szibériából ezek az összetevői 2017 leghihetetlenebb történetének.

2017. november 14. 17:54

A cikk folytatása...Friss hírek
Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára: elégedettek lehetünk Elégedettségének adott hangot a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) főtitkára az M1 aktuális csatorna vasárnap esti műsorában azzal kapcsolatban, hogy Magyarország a 21. helyen végzett az éremtáblázaton a phjongcshangi téli játékokon.
Élőben jelentkezünk Márki-Zay Péter győztes eredményvárójából 57-41 százalék.
Így örültek Márki-Zay főhadiszállásán - videó Működött az ellenzéki összefogás, Márki-Zay Péter legyőzte a Fidesz jelöltjét Lázár János városában. Így örült az ellenzéki jelölt és a stáb, amikor kiderült, előnyük behozhatatlan.
Kína szívesen megépítené a svéd-dán alagutat A kínai vasútépítés kísértete járja be Európát.
Ha így megy tovább, majdnem másfélszeres előnye lesz Márki-Zaynak
Óriási meglepetés Hódmezővásárhelyen A szavazatok 90%-ának feldolgozottságánál már matematikailag is eldőlt: Márki-Zay Péter függetlenként induló jelölt nyerte a Hódmezővásárhelyi időközi polgármesterválasztást. A magas részvétel...

Top hírek:
Bajban a KFC, a szupergyors internetet a SpaceX hozza A hét gazdasági összefoglalója.
ENSZ emberi jogi képviselő: A migráció az életünk része, akár szeretjük, akár nem A migráció globális jelenség és az életünk része, az ENSZ új migrációs tervezete ebből indul ki mondta el Birgit Van Hout, az ENSZ Emberi Jogi Főbiztos európai képviselője az M1-nek adott interjújában.
Megvan A Dal 2018 győztese Az AWS és a Viszlát nyár című szám nyerte A Dal 2018 című show-műsort szombaton Budapesten.
A csereemberével verte az MU a Chelsea-t Jesse Lindgard szerezte a 10. olyan gólt az idényben, amelyet manchesteri cserejátékos lőtt.
Könnyekkel küszködve nyilatkoztak az újpestiek A szombati bajnokit követően szem nem maradt szárazon az interjúk során.
Rejtett kamerás laptopot mutatott be a Huawei: ez a Matebook X Pro Mindenki a billentyűzetből kiugró lencséről beszél.