Ben Affleck eléggé unja a Batman-kérdéseket

2017. november 14. 18:20

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Batman Superman ellen: Az igazság hajnala - Bővített változat - Kritika Zack Snyderék igyekeztek kijavítani Az Acélember hibáit, de ehelyett csak négyzetre emelték azokat egy fontoskodó filmmonstrumban.
Hasfelmetsző Jackkel küzd Batman az új animációs filmjében Előzetest kapott a Warner új alkotása, amely a viktoriánus korba repíti a denevérembert.
Még mindig istápolja hűtlen férjét a színésznő Továbbra is támogatja csalfa férjét Jennifer Garner. A színésznő a válás mellett döntött ugyan, de szívügye, hogy Ben Affleck egyenesbe jöjjön. A színésznő elfogadta exe új kapcsolatát, tud róla, nem ...
Julia Roberts a gyereknevelésről mesél Návai Anikónak - szombat este a film után Ben Affleck, Michelle Pfeiffer és Julia Roberts. Velük, valamint számos más világsztárral vár Návai Anikó a Hello Hollywood következő adásában. Hello Hollywood: szombat este a film után a TV2-n!
A Warner is ráfekszik a DC-univerzum játékaira A jövőben nemcsak a Marvel, de a Warner Bros. és a DC is alaposan ráfekszik a játékadaptációkra. Egy friss hír szerint ugyanis a Rocksteady mellett a Batman: Arkham Origins fejlesztőcsapata is új szup...
A pletykák szerint a Rocksteady következő játékában Superman lesz a főszereplő Miután a csapat lazán sikerre vitte a Batman nevet most úgy néz ki, hogy az Acélember felé tekingetnek.

A világ legmenőbb nevű városának története Batman Törökországban található, 350 ezren lakják, és amikor elnevezték így, a képregényhős már bőven létezett és népszerű volt.
Batman és Robin - Kritika Amikor a Sötét Lovag tollboák közepette szállt a sírba.
Mindörökké Batman - Kritika Amikor a Sötét Lovag először állt vásári komédiásnak.
Saját filmet kap Batman szuperzsoldos ellensége Készül a Deathstroke-mozi, amelynek már a rendezője és a főszereplője is megvan.
Batman: The Telltale Series - úton a Switch-verzió Hamarosan Nintendo Switch-re költözik a Batman: The Telltale Series. Egyelőre csak az első évadot kapják meg a hibridkonzol tulajdonosai, azt viszont már egy hónap múlva.
Eldobjuk az agyunkat a Rocksteady új játékától A Batman: Arkham-trilógia lezárása óta nem hallottunk semmit a Rocksteadyről, ez viszont jó eséllyel hamarosan megváltozik, a csapat ugyanis gőzerővel dolgozik a következő játékán.