Ben Affleck eléggé unja a Batman-kérdéseket

2017. november 14. 18:20

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Batman: The Enemy Within - Episode 4: What Ails You teszt - Batman és Joker, két jó barát Már csak epizód van hátra, a jelek szerint pedig nem az utolsó előtti rész fogja megmenteni a második Telltale-féle Batman történetet.
Batman Ninja - már angolul is nézhető a trailer Kiderült, hogy a Batman Ninja angol változatában kik szinkronizálják kedvenc DC-s karaktereinket, valamint azt is megtudtuk, hogy mikor jelenik meg a film.
Joaquin Phoenix lehet az új Joker A színész alakíthatja Batman legismertebb ellenfelének szerepét.

Egy ismert szinkronszínész is benne lehet a Rocksteady új játékában A Batman: Arkham trilógia mögött álló fejlesztőcsapat tovább húzza az idegeinket azzal kapcsolatban, hogy min dolgoznak éppen, valamint kiderült egy fontos részlet is.
Mi ez a tetkó Ben Affleck derékán? De most tényleg. Ez mi? Segítsen!
Ben Affleck már rég volt ilyen boldog Az utóbbi időben leginkább a színész botrányos viselkedéséről lehetett olvasni, most viszont extra boldognak és kiegyensúlyozottnak tűnik új barátnője mellett.
Ízelítő a Batman: The Enemy Within folytatásából Befutott a Batman: The Enemy Within negyedik epizódjának mozgóképes kedvcsinálója. Aki nagyon nem bír magával, beleleshet a január 23-án érkező részbe, amely az évad utolsó előtti felvonása.