Itt tart a Fradi a szurkolót majdnem halálra verő ultrák beazonosításában

Egyre többen kerülnek megnevezésre.

2017. november 14. 18:50

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
A Fradi kitart a szurkolókkal kötött megállapodás mellett Elismerik, hogy alaposabb átvizsgálásra lesz szükség a jövőben a beléptetésnél.
Kíméletlen lesz a Fradi a véres verekedés résztvevőivel A cél, hogy az összes résztvevőt beazonosítsák és kitiltsák.
Akár négy és fél évet is kaphatnak a verekedő Fradi-ultrák A késelő ellen nem indult eljárás, jogos önvédelemből szúrhatott.
Videó a lincselésről a Fradi-stadionban, hol voltak a biztonságiak? Több tucat ultra rúgta, taposta Kubatov vezérszurkolóját.
Hemingway levonta a Fradi-balhé tanulságait Emellett kitért Marco Rossira is.
Kamumigránsok kísértettek a kömlői temetőben, és bin Ladennel várták Beyoncet az új Oroszlánkirályban Magyarvádba bukott bele egy ausztrál miniszter, balhéztak az ultrák a Fradi-stadionban. Heti videó híradó.

Negyvenkét év után a másik irányba futottak a Fradi futballistái A visszatérő ultrákkal közel húszezren voltak a Groupamában. Késelés, pirózás és rég látott meccshangulat az NB I.-es derbin.
Egy gombostű sem fér már be a szombati Fradi-meccsre Minden jegy elkelt a Debrecen vendégjátéka előtt, így húszezer néző lehet az NB I szombati rangadóján.
Ebből még egy hangulatos tömegverekedés is kisülhet a Fradi-tábor visszatérésének napján A Fradi-ultrák előénekese remek interjút adott az ultrák lapjának. Nem azt mondom, hogy mostantól soha nem fog elhangozni a cigány szó a Ferencváros otthonában.
Női kézi: a Fradi nyerte a Győr elleni rangadót Nem veretlen már a BL-címvédő, ez a meccs sokba kerülhet még Görbiczéknek a bajnokság végén.
Egész idényre kidőlt a Fradi kézicsapatának irányítója Mikita Bence második súlyos térdsérülését szenvedte el.
Mezőkövesd - Ferencváros 0-1 Videó Böde fejesével nyert a Fradi a Mezőkövesd ellen Sun, 10/29/2017 - 17:34