Hármas karambol Dunavarsánynál

Az ütközéstől az egyik autóból két ember kirepült.

2017. november 14. 19:54

A cikk folytatása...Friss hírek
Másfélszeresére nőtt a házasságkötések száma Magyarországon Ilyen mértékű emelkedés utoljára a II. világháború utáni években volt.
Teljesen égett egy autó Újszásznál Csak a sofőr utazott a kocsiban.
Washington 65 milliót visszatart a palesztin segélyből Az amerikai kormány 65 millió  dollárt visszatart a palesztinoknak szánt segély összegéből, s ezzel kevesebb mint a felére csökkenti hozzájárulását az ENSZ palesztin menekülteket segélyező ügynöksége (UNRWA) költségvetéséhez
Freedom Lemon House
Gázárcsökkentést ígér az LMP Az LMP azt ígéri, hogy kormányra kerülése esetén csökkenteni fogja a gáz árát
Győrffy: sikeresen zárta a múlt évet az Agrárkamara Sikeresen zárta a múlt évet a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK), számos, a gazdálkodást könnyítő intézkedés született a NAK kezdeményezésére - hangsúlyozta a testület elnöke kedden Budapesten évindító sajtótájékoztatóján

Összeütközött két autó Dunavarsánynál Az 51-es főúton történt a baleset.

Top hírek:
LMP: Magyarország a világpiac ár duplájáért vesz gázt Oroszországtól Az ellenzéki párt elnökségi tagja szerint egy hosszú távú szerződés miatt a magyar fogyasztók nagyon drágán kapják az orosz gázt.
Líbiai betegek érkezhetnek az amúgy is túlterhelt magyar egészségügybe Ezen felül Líbia szerint magyar orvosok mehetnének oda dolgozni.
Rájött a Fidesz, hogy nem tilthatja ki Szélt a bizottsági ülésről Rájött a Fidesz, hogy nem tilthatja ki az LMP-s Szél Bernadettet a nemzetbiztonsági bizottság üléséről, ezért inkább azt követeli az LMP-től, hogy mást küldjön a bizottságba. Ha mégis Szél megy, a Fidesz kivonul az ülésről.
A Btk. módosítása fontos lépés az illegális gyógyszerkereskedelem ellen Január egytől akár egy év börtönnel is büntethetik.
Nem múltak el a 80-as évek Kiskőrös esete a logópályázattal
Így fognak kinézni a 3-as metró felújított állomásai - látványtervek Elkészültek a látványtervek, amelyekről kiderül: két állomás neve is megváltozik.