Minisztérium a társadalmilag kirekesztett közösségek számára?

A legerősebb szlovák ellenzéki párt önálló minisztérium létrehozását javasolja a szociálisan kirekesztett közösségek számára, mely szavatolná a rájuk vonatkozó törvények betartását, egyúttal megszüntetné a romaügyi biztos hivatalát. A Szabadság és Szolidaritás (SaS) elképzelései között szerepel az érdem szerinti jutalmazás elve és az ilyen csoporthoz tartozóknak nyújtott lehetőségek bővítése.

2017. november 14. 20:25

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Betiltanák A szabadság ötven árnyalatát Egy katolikus csoport ment neki az erotikus trilógia utolsó részének.
Franciaországban betiltanák A szabadság ötven árnyalatát
Még idén dönt saját felosztásáról az ETA Saját maga feloszlatására készül az ETA (Baszk Haza és Szabadság) terrorszervezet - közölte csütörtökön a Gara című baszk napilap
A Fidesz EP-frakcióvezetője: Elfogadhatatlan, ha nem hajlandók megosztani a terheket Manfred Weber azt megérti, ha vannak aggályok a multikulturális Európával szemben, de a szolidaritás is a megoldás része kell, hogy legyen.
Mesélje el: miért kellett végigszenvednie a Szürke/Sötét/Szabadság ötven árnyalatát?
Karambol Csömörön A temető mellett lezárták a Szabadság utat.

6,5 millió kínai turista indul el a jövő héten Dollármilliárdokat költenek el a célországokban a tavaszi szabadság alatt.
Karácsony Gergely is elment a Momentum eliosos tüntetésére "Így világít a magyar!" címmel tartottak tüntetést a Szabadság téren
Menjetek haza, nézzetek pornót! A Szabadság ötven árnyalata végre mindenkit kielégít, akik egész vásznat betöltő mellbimbókat és széttárt combokat akarnak nézni a moziban.
Itthon mindenki A szabadság ötven árnyalatát akarta látni Nincs meglepetés, a sokak által várt erotikus thriller volt itthon a legnézettebb.
Tarolt a magyar mozikban A szabadság ötven árnyalata Bezzeg a négy Oscarra jelölt Szólíts a neveden még csak a bevételi toplistára sem fért fel.
Hello Hollywood - Návai Anikóval - 40. adás Már rengetegen várták a Szabadság ötven árnyalatának bemutatóját, melynek két főszereplője, Dakota Johnson és Jamie Dornan Návai Anikónak meséltek a filmről, valamint a közös munkáról. Az adásából ki...