Összeállhat Barcelonában a Messi-Suarez-Griezmann hármas

Képzeljük el ezt a hármast a Barcelonában.

2017. november 14. 20:39

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
A Real után Barcelonában is elérkezett a mélypont Igaz, csak a Király Kupában, de kikapott a Barcelona. Az Espanolnak sikerült az, ami ebben a bajnoki szezonban Spanyolországban még senkinek: 1-0-ra győzött.
Stabilizálódhat a helyzet Katalóniában Megalakult Katalónia új összetételű parlamentje szerdán Barcelonában, amely első ülésén megválasztotta a törvényhozás új, függetlenségpárti elnökét, valamint elnökségét.
Harry Kane Barcelonában edz Néhány napig a katalán városban készül a Tottenham, kihasználva, hogy nincs hétközben mérkőzése.
Megvan, hol folytatja Arda Turan Pont kerülhet a török játékos vesszőfutásának Barcelonában.
Ez lesz Coutinho mezszáma a Barcelonában A 160 milliós brazil támadó mégsem abban játszik, amiben várták.
Uruguayi válogatott védővel erősít a Lazio Korábban a Barcelonában és Juventusban is megfordult a sokoldalú játékos.

Megerősítették a barcelonai Sagrada Familia biztonsági felügyeletét Tíz fémdetektorkapuval, biztonsági átvilágító készülékekkel, kamerákkal és 12 járőrrel megerősítették a tavaly augusztusi, 16 halálos áldozatot követelő barcelonai és cambrilsi gázolásos merényleteket...
Hanga győzelemmel búcsúztatta az évet Barcelonában A Hanga Ádámot foglalkoztató Barcelona kosárlabdacsapata fontos győzelemmel búcsúztatta a 2017-es esztendőt vasárnap.
Coutinho házat keres Barcelonában! Coutinho mégis a Barcelona játékosa lehet? Sat, 12/30/2017 - 12:30
Műtétre gyűjtenek a beteg lánynak November elején tette meg élete első lépéseit a 23 éves Eszter, aki egy ritka neurológiai betegséggel született. Szülei több őssejtbeültetésre is vitték már, és két izomlazító műtétje is volt a lányna...
Barcelonában ért véget az Atlético veretlensége Az Espanyol sikere után már csak egy csapat nem talált legyőzőre a La Ligában.
Liberális győzelem, függetlenségi többség A liberálisok és a függetlenségi pártok is győzelmüket ünneplik Barcelonában a csütörtöki katalán parlamenti választások után.