Szimbolikus üggyé vált a halálbüntetés

És lassan el is tűnhet Amerikában is állítja Frank Baumgartner, akivel a rendőrség és a fekete lakosság közötti feszültségekről is beszélgettünk.

2017. november 18. 11:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Amerikában megadóztatnák az erőszakos játékokat Rhode Island állam arra használná az erőszakos játékok után fizetett adót, hogy a mentális egészségre fókuszáló programokat indítson az iskolákban.
Tovább vitáznak a fegyverszigorításról Amerikában Az Országos Fegyver Szövetség ellenzi a fegyvereladások teljes szigorítását.
A fegyvervásárlás szigorítását követelő diákok vonultak fel Amerikában Florida csaknem valamennyi iskolájában megszakították a tanítást.
Újra fellángolt a vita a fegyvertartásról Amerikában Az amerikaiak szerint a törvényhozás és az elnök nem tesz eleget a tömegmészárlások megakadályozásáért.
Törvényjavaslat készül Amerikában a fegyvervásárlás szigorításáról Donald Trump már pénteken elkezdte az egyeztetést a törvénytervezetről.
Volt izgalom a héten Amerikában Két hét csökkenés után, ami a rég nem látott 10 százalékos korrekciót eredményezett visszatért a vásárlói kedv a tengerentúlon.

Ezt a pontot az univerzum közepének mondják: különöset tapasztal, aki a kör közepére áll A világ közepének nevezett tér Amerikában található, és egy furcsa hangjelenség miatt kapta a nevét.
Florida után most egy főiskolai kampuszon hallottak lövéseket Amerikában Lezárták egy Washington állambeli főiskola kampuszát.
Jól fogynak a golyóálló iskolatáskák Amerikában Másfél hónap alatt 21 embert lőttek le amerikai iskolákban. A floridai iskolai lövöldözés után újból a fegyvertartás korlátozása a téma.
A fekete szuperhős üzenete nem csak Amerikában szólhat nagyot A Fekete Párduc megint egy olyan Marvel-film, amelyen átüt a rendező személyisége, s ez jó. Ryan Coogler megmutatta, hogy ebben a szigorú franchise-ban is lehet okosan táncolni.
Tovább esnek az amerikai tőzsdék Az európai részvényindexek negatív tartományban járnak. Az eladók ragadták magukhoz az irányítást a tengerentúlon is.Elromlott a hangulat Amerikában 2018.02.13 15:50A tengerentúli részvényindexek...
Három új film a legnézettebbek között Amerikában végre az új filmek is kaptak terepet.