Meghalt a meggyilkolt soroksári futónő ügyének koronatanúja

Szívrohamban halt meg a férfi, akivel a halála előtt lépett kapcsolatba Gyurik Krisztina

2017. november 22. 11:51

A cikk folytatása...Friss hírek
Felborult egy autó Ajkán Súlyos-életveszélyes sérüléseket szenvedett a sofőr.
Megcsúszott és oszlopnak ütközött egy autó a IX. kerületben A Soroksári út és az Ipar utca kereszteződésénél történt a baleset.
Halálos baleset történt Tatabányán Egy 49 éves nőt gázoltak halálra.
Phenjan kész a kapcsolattartásra az ENSZ-szel Az észak-koreai kormányzat készen áll a szorosabb kapcsolattartásra az ENSZ-szel – közölte szombaton a kommunista ország állami médiája, miután véget ért a világszervezet politikai ügyekért felelős főtitkárhelyettesének ötnapos látogatása
Erős széllökésekkel jön a vasárnap Északnyugat felől fokozatosan felszakadozik, csökken a felhőzet, egyre több helyen megszűnik a csapadék, estefelé inkább már csak a Tiszántúlon valószínű eső, havas eső, hó
Szegény Gyula nem tudta

Top hírek:
Itt a bejelentés: Karácsony lehet a közös miniszterelnök-jelölt Karácsony Gergely az MSZP színpadáról megüzente, ha kell, jön, Molnár Gyula pártelnök a rendezvény végén bejelentette, azt javasolja a párt elnökségének, fogadják el a Párbeszéd ajánlatát.
Újabb megrázó vallomás jelent meg a zaklatással vádolt könyvkiadó házaspárról Hajdrák Tímea fotóriporter 16 éves volt, amikor a hetvenes évek végén megismerte Kárpáti Kamillt és Lőkös Margitot.
Ilyen gyönyörű a havazás a Mecsekben A Mecsekbe kiadós havazással köszöntött be a tél.
Új közbeszerzés, új tervezés, új engedélyezés várhat a Római-parti mobilgátra Sértette a közbeszerzési jogot a tervezés közbeszerzés nélküli kiszervezése.
Szörnyű tragédia Fülöpszálláson: két gyermek halt meg A rendőrség vizsgálja a körülményeket.
Összefog a választásokra a DK és a Magyar Szolidaritási Mozgalom Szombaton írták alá a megállapodást a választási együttműködésről.