Újított a Facebook: kiadott egy spéci új Messengert, amit a 6-12 éves gyerekeknek szán

Hétköznapi jelenség, hogy általános iskolás gyerekeknek is van okostelefonja, vagy szórakozás céljából kapnak kézbe tabletet otthon, a Facebook ezért is készített a 6 és 12 év közöttiek számára egy üzenetküldő alkalmazást. A Messenger Kids kicsiknek szól, de a szülőkre is gondolt, ők tudják ugyanis engedélyezni, hogy az alkalmazással kivel beszélhetnek a gyerekek.

2017. december 4. 18:21

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Nem húzódott le a szirénázó mentő elől egy autó Győr közelében - videó A Kisalföld cikke szerint a Győrben közlekedünk oldalnak küldte el egy mentős a felvételt. ˝A felvételt egy mentős küldte be a 82-es főút, Győrújbarát leágazó és M1 autópálya fel- és lehajtója közö...
Videóban üzent Orbán Viktor brüsszeli útja előtt A magyar kormányfő újabb videóval jelentkezett be a Facebook felületén.
Kampánya újabb állomásán járt Orbán Viktor Kampány Dunaújvárosban. Hajrá, Galambos Dénes! írta a Facebook-oldalára feltöltött fényképek mellé a miniszterelnök, aki ezúttal Dunaújvárosba látogatott.
Kinek kellenek a szingli anyukák? Egy 2015-ös felmérés szerint minden második házasság válással végződik. Döbbenetes adat, nem? Főleg azok után, hogy a Facebook el van árasztva tökéletes, boldog házasságban élő párok idillikus posztj...
Orvosa miatt vissza kell fognia magát a cseh miniszterelnöknek Andrej Babis Facebook-oldalán szokatlan őszinteséggel írt arról, hogy vérnyomás gondjai vannak, és migrénektől szenved.
Tragédia a Fővárosi Nagycirkuszban Előadás közben meghalt Joó Tamás, a Fővárosi Nagycirkusz 32 éves porondmestere vasárnap - közölte az intézmény a Facebook-oldalán.

Roger McNamee volt Facebook-befektető: Ideje visszaszerezni az életünket 2011-ben jelent meg a Netscape alapítójának, Marc Andreessennek az esszéje: Hogyan falják fel a világot a szoftverek? De nem vettük komolyan. Azt hittük, ez csak egy metafora. És most már az internet...
Facebook-demokrácia A címben jelzett két szó természetesen tökéletes ellentéte egymásnak.
Egyetlen betűtől kifekszik az iOS és a MacOS Egy indiai karaktert kell üzenetben küldeni, és összeomlik az iPhone, leáll a Facebook Messenger.
Egészen szürreális videóval indította újra Facebook oldalát Kósa Lajos
Cáfol a megvert nő " Ezen állítások tételes cáfolata a bírósági és hatósági eljárások során megtörtént. " - ezt írta közleményében Juhász Péter volt élettársa. Az asszony azt írja, nem akart megszólalni az ügyben, de ne...
Hazudik Juhász Péter a megvert barátnője szerint Egy női jogvédő szervezet Facebook-oldalán cáfolja Juhász vádaskodásait volt élettársa.