Újított a Facebook: kiadott egy spéci új Messengert, amit a 6-12 éves gyerekeknek szán

Hétköznapi jelenség, hogy általános iskolás gyerekeknek is van okostelefonja, vagy szórakozás céljából kapnak kézbe tabletet otthon, a Facebook ezért is készített a 6 és 12 év közöttiek számára egy üzenetküldő alkalmazást. A Messenger Kids kicsiknek szól, de a szülőkre is gondolt, ők tudják ugyanis engedélyezni, hogy az alkalmazással kivel beszélhetnek a gyerekek.

2017. december 4. 18:21

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Gyerekeknek készült a Messenger Kids csevegő Nincsenek benne reklámok, a szülőknek jóvá kell hagyniuk az ismerősöket.
Bréking! Ittasan lövöldöztek Alekoszék! Sokkoló videót osztott meg a Facebook-oldalán a friss24.hu újságírója. A felvételen jól látszik, hogy a görög származású celeb feltehetően ittas barátnője egy kézi lőfegyverrel hadonászik, majd belelő...
Kvíz: Mennyire figyeltél a Korhatáros szerelem premierjén? Derítsd ki, mennyire vagy képben már most a sorozattal! Ha követted az első epizódot, akkor az alábbi kérdésekre tudhatod a választ. Teszteld magad a kvízünkkel, és írd meg Facebook-kommentben, hány h...
Morvai Krisztina nemcsak a Jobbikot, a pártpolitikát is otthagyja Az EP-képviselő Facebook-oldalán jelentette be, hogy otthagyja a pártpolitikát.
5 tipp Hogyan győzd le a Facebook-függőséged Talán a legszélesebb körben használt és elterjedt közösségi oldal a Facebook, amire a felhasználók zöme naponta ellátogat, sőt egész napokat is fent töltenek az oldalon, mert észrevétlenül csábítja a...
A Facebook nem engedi többé, hogy a hirdetők bőrszín vagy etnikai hovatartozás alapján célozzák a felhasználókat Persze a fontosabb kérdés az, hogy eddig miért engedték.

Itt az újabb menő funkció, amit lemásolhat a Facebook: jól jön, ha kutyát, macskát vagy ételt fotóz A Facebook eddigi stratégiáját látva nem lepődnénk meg, ha hamarosan a közösségi oldal alkalmazásában is látnánk a Snapchat legújabb funkcióját, ami egyébként a fiatalok körében nagyon hasznos lehet....
Szűrni próbálja az öngyilkosságra készülőket a Facebook Gépi tanulással mentene életeket a közösségi szolgáltatás.
Ha bajba kerülsz, az Index facebook kommentelőire nemigen számíthatsz
Gigantikus Facebook-logóval emlékeznek meg a románok arról, hogy megszerezték Erdélyt Áll a bál az 1918-as gyulafehérvári nyilatkozat emlékműve körül, a szobor formája miatt. Így legalább a magyarok is jót nevethetnek.
EU-adó az IT-óriásokra - nő az ellenállás Egyre több tagállamnak nem tetszik a multinacionális internetes társaságok, például az Amazon, a Facebook vagy a Google tervezett megadóztatása.
Elkészült a képregény, amiben Kosztolányi és Karinthy zombiként kaszabol A szerző, Csepella Olivér Facebook-oldalán adott hírt arról, hogy hamarosan megjelenik a jó ideje várt alkotás.