#Vanképedhozzánk? - fotópályázat

Ragadjátok meg a pillanatot, mutassátok meg az élményt, a közösségi vagy egyéni történeteket, amelyekre a művelődési házak sokszínű programjai során bukkantatok! A Magyar Népművelők Egyesülete ebben az évben is meghirdeti fotópályázatát a Kultúrházak éjjel-nappal programsorozat és a kultúrházak tevékenységének népszerűsítése érdekében.

2017. december 6. 20:46

A cikk folytatása...Friss hírek
25% hozamot akarsz jövőre? Ezekből a papírokból érdemes válogatni Összeszedte a MarketWatch, hogy melyek a Wall Street elemzőinek a kedvenc részvényei, melyektől hatalmas, legalább 25%-os árfolyamemelkedést várnak jövőre. A tavalyi jóslatok megvalósulási arányából...
#Vanképedhozzánk? - fotópályázat Ragadjátok meg a pillanatot, mutassátok meg az élményt, a közösségi vagy egyéni történeteket, amelyekre a művelődési házak sokszínű programjai során bukkantatok! A Magyar Népművelők Egyesülete ebben az évben is meghirdeti fotópályázatát a Kultúrházak éjjel-nappal programsorozat és a kultúrházak tevékenységének népszerűsítése érdekében.
2018 - #Mindentegylapra! - közművelődési plakátpályázat Egyre nagyobb a jelentősége annak, hogy az erősödő "vizuális zajban” plakátjaink hogyan szólítják meg a potenciális érdeklődőket, és az információ átadása mellett hogyan ösztönözik őket arra, hogy részt vegyenek az eseményeken. A jó plakát elkészítéséhez már nemcsak technikai tudásra, de jó adag kreativitásra is szükség van.
Pénteken csökken a gázolaj ára Csökkenti bruttó 2 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt., a benzin ára nem változik - értesült az MTI piaci forrásból szerdán.
RKK pályázat A program célja, hogy megerősítse és támogassa azokat a civil szervezeteket, informális csoportokat, amelyek aktívak a környezetükben tapasztalható, a helyi lakosságot közvetlenül érintő problémák kezelésében. A pályázók az elnyert támogatást aktuális és konkrét problémák kezelésére, reálisan teljesíthető célok elérésére, közösségi összefogással megvalósuló tevékenységek finanszírozására fordíthatják.
Hétköznapi (szuper)hősök Pályázati felhívás általános iskolák felső tagozatos diákjai és középiskolás tanulók részére.

Top hírek:
A magyar és a cseh államfő is bírálta a kvótarendszert A magyar és a cseh köztársasági elnök egyaránt bírálta és elutasította a bevándorlási kvótákat kedden Prágában. Áder János és Milos Zeman a kétoldalú magyar-cseh tárgyalások után sajtóértekezleten nyilatkozott és válaszolt az újságírók kérdéseire.
Világszenzáció lett az MNB lazítása A világ nagy jegybankjaihoz csatlakozott eszközvásárlásával az MNB, hiszen bejelentette, hogy januártól jelzálogleveleket vásárol - olvasható a Bloomberg szerdai cikkében. A jelek szerint már a...
Donald Trump telefonon tárgyal több közel-keleti vezetővel Több közel-keleti vezetővel is tárgyal kedden Donald Trump amerikai elnök, mielőtt várhatóan bejelenti az izraeli amerikai nagykövetség székhelyének esetleges Jeruzsálembe történő áthelyezésével kapcsolatos döntését.
Sertéspestises húst foglaltak le Záhonyban A Nébih megint figyelmeztet, hogy senki ne hozzon be húst Ukrajnából, különben járvány lesz.
Évente tízezer agresszív utas fordul meg a légijáratokon Évente közel tízezer agresszív utassal találkoznak a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) légitársaságai, ők valamilyen formában inzultálják a személyzetet, vagy utastársaikat.
Rasszizmus vagy banditizmus? Fehér farmerek tiltakozása a brutális gyilkosságok miatt Dél-Afrikában Fehér farmerek lepték el a dél-afrikai fővárost. A tiltakozó tüntetést azért szervezték, mert szerintük faji alapon támadják és gyilkolják halomra brutálisan a fehér dél-afrikai gazdákat.