Oroszországgal és Azerbajdzsánnal konferenciázik a rendszerváltásról Lezsák népfőiskolája

Paradigmaváltó esemény készül Lakitelken.

2017. december 7. 10:35

A cikk folytatása...Friss hírek
Politico: Simicska a meghatározó európai emberek listáján Huszonnyolc olyan embert mutat be a neves amerikai közéleti lap, akik nagy hatással lehetnek 2018-ban Európára. A 19. helyen szerepeltetik a magyar oligarchát.
Holtában sem engedi nyugodni az embert az adóhivatal Az adóügyekkel is foglalkozniuk kell az örökösöknek egy haláleset után, de van, amiben a hivatal segít nekik.
Tovább szárnyal a bitcoin Újabb történelmi csúcsot ért el a bitcoin árfolyama csütörtökön: a Bitstamp kriptodeviza kereskedelmi platformon reggel 14 ezer dollár fölé emelkedett a jegyzés. Huszonnégy órával korábban, szerda reggel még a 12 ezer dolláros rekordszint áttöréséről szóltak a hírek.
Húsz évet kapott az újszülöttjét megfojtó nő Jogerősen húsz év fegyházbüntetéssel sújtotta a Szegedi Ítélőtábla csütörtökön azt a hasonló bűncselekmény miatt már korábban is elítélt karcagi nőt, aki 2014-ben megfojtotta újszülöttjét.
A Világmegváltó Abu Dhabiba megy Szaúdi herceg vette meg a világ legdrágább festményét, melyet Abu Dhabiban állítanak ki a nemrég megnyílt Louvre múzeumban.
David Guetta jövőre sem kerüli el Magyarországot Bejelentették a jövő évi Balaton Sound headlinereit.

Földi László a fegyveres önvédelemről írt tanulmányt Lezsák Sándornak 15 oldalon 350 ezer forintért.

Top hírek:
Bosszú vagy szerelem - 44. rész A bíróság döntött Tahsin sorsáról. Sühan úgy érzi, hogy egy kis távolságra van szüksége ezért elhagyja a várost. Cahide nyomozni kezd a levél és a rajta lévő pecsét után. Cesur eközben végre jó hírt kap, Rifat felébred és az állapota egyre jobb.
A sors útjai - 113. rész Pedro és Amelia összeházasodnak, majd a lakodalomban mindenki tiszteletét teszi az ifjú pár előtt. Még Marianna is aki, csak hogy bosszantsa nővérét fehérben öltözik. Bajkeverő időben oda ér a válogatásra és elbűvöli a marketing cég vezetőjét, Isabella nagy bosszúságára. 
Jóhiszemű idős emberekre specializálódott a szlovákiai rulettkirály J. Balaz egész Magyarországon portyázott, az ebül szerzett pénzt luxusutazásokra költötte.
Ekkora kígyónak csak horrorfilmekben volna szabad léteznie
Az áron aluli szerződés is tiltott pártfinanszírozás A 2014 óta lévő szabályozásra figyelmeztet a Számvevőszék.
Bemutatták Kisláb csontvázát Ez a legteljesebb és az egyik legrégebbi Australopithecus csontváz.