Oroszországgal és Azerbajdzsánnal konferenciázik a rendszerváltásról Lezsák népfőiskolája

Paradigmaváltó esemény készül Lakitelken.

2017. december 7. 10:35

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
A Balázs Béla Stúdió emlékére hirdetik meg a XVIII. Lakiteleki Filmszemlét A Balázs Béla Stúdió emlékére hirdetik meg a XVIII. Lakiteleki Filmszemlét, amelyre október 1-jéig lehet nevezni közölte Lezsák Sándor, az Országgyűlés alelnöke, a Lakitelek Népfőiskola alapítója az ...

Friss hírek
Luxuslakás kényezteti a szupermodellt Ennél talán álmodni sem lehet jobbat.
Ellenzék nélkül tartanak választásokat Venezuelában A választási bizottság szerint Venezuela nem készült fel arra, hogy egy időben rendezze meg a parlamenti és önkormányzati, valamint az elnökválasztást is, ugyanakkor az elnökválasztást az ellenzék részvétele nélkül is megtartják.
10 sztár, akinek igazából nem gyereke született, hanem klónja - Fotók Ez a hasonlóság már szinte ijesztő!
A dúsgazdag, aki leválthatja Theresa Mayt Jacob Rees-Mogg a Brexit elszánt harcosa, olyan konzervatív, aki egyik gyermekének sem cserélte a pelenkáját, mert ha ezt tenné, megsértené a dadust.
Márton László: Majdnem tragikomédia A szomszédok se akarják megérteni, hogy (Isten) az ő földjüket, kútjukat, de még az esővizet is a Brooklynból érkezett telepeseknek ígérte.
Sasvári Sándor megbocsátott a lovának Másfél hónapja sürgősségi műtéten esett át a ló miatt, szilánkosra tört az arca.

Lezsák Sándor szerint természetes gesztus lett volna Hortyhra emlékezni a holokauszt emléknapon "Zsidó honfitársaink példát vehetnének azon zsidó honfitársainkról, akik méltányolták Horthy Miklós kormányzó bátor döntéseit."

Top hírek:
A romagyilkosságok áldozataira emlékeztek Megemlékezést tartott a tatárszentgyörgyi romagyilkosságok kilencedik évfordulóján a Fővárosi Roma Önkormányzat és az Ide tartozunk Egyesület Budapesten, a Jászai Mari térnél.
A Sörgyári Capriccio rendezője nem szereti a sört 80 éves Jirí Menzel Az Oscar-díjas Jirzi Menzel moziba nem nagyon jár, otthon Stan és Pant néz inkább.
Azonnal frissíteni kell az uTorrentet! Számos súlyos sebezhetőség lapult az alkalmazásban.
Hogy lehet fenyegető jelenség, ha beszélgetni akarunk a minket érintő kérdésekről? Több ezer diák tüntetett a Kossuth téren egy jobb, jövőre felkészítő oktatásért. Szerintük a hatalom már mindenki bérencének bekamuzza őket, csak hogy ne kelljen érdemben reagálni a követeléseikre. Március 15-re újabb tüntetést jelentettek be.
Magyarországon ment a legjobban a Subwaynek Száz országban vannak éttermei a szendvicsezőláncnak, de sehol nem nőtt úgy a forgalom, mint nálunk.
Orbán: A határkerítéssel Európát is védjük Az uniós csúcstalálkozó legfontosabb témája az Európai Unió belső átalakítása.